Aivan uudenlainen TV-elämys on täällä - OnePlace kokoaa viihteen yhteen paikkaan

Uusi Android TV-alustalle rakennettu OnePlace UHD-digiboksi on enemmän kuin pelkkä TV. Se yhdistää kaikki kanavapakettisi viihdesisällöt ja Google Playn tarjoamat sovellukset ja pelit yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

OnePlace tarjoaa sinulle helpomman, nopeamman ja älykkäämmän TV-elämyksen.


OnePlace kokoaa kaiken sisällön yhteen paikkaan. Mitä se oikeastaan tarkoittaa?

OnePlace on kehitetty vastaamaan muuttuvia mediankäyttötottumuksia ja helpottamaan jokapäiväistä TV:n katselua. Olemme koonneet kaiken TV-viihteen yhteen paikkaan. TV-kokemus on muuttunut valtavasti siitä lähtien, kun Internet julkaistiin vuonna 1993. Joitakin vuosikymmeniä sitten käytössä oli ainoastaan yksi virtapainike, yksi kaukosäädin ja muutama TV-kanava. Internetin myötä TV-kokemus on muovautunut monipuolisemmaksi ja sirpaleisemmaksi. Tietokoneet, televisiot, mobiililaitteet, erilaiset mediasoittimet, HDMI-kaapelit ja useat kaukosäätimet ovat arkipäivää. Lisäksi sisältöä jaetaan usealle eri laitteelle. Onneksi voimme itse valita, mitä sisältöä haluamme katsoa. Haastavinta on ymmärtää, miten se tapahtuu.

OnePlace - melkein näkymätön

Enemmän mahdollisuuksia ja sisältöä, paljon helpommin

OnePlace UHD-digiboksi tarjoaa entistä enemmän sisältöä huomattavasti helpommin. Se on OnePlacen ydin. Sinun ei tarvitse vaihtaa laitetta, mediasoitinta tai kaukosäädintä kun haluat ladata sovelluksia tai pelata pelejä puhelimella tai iPadilla. OnePlace mahdollistaa kaiken tämän yhdessä paikassa ja yhdellä kaukosäätimellä. Esittelemme lyhyesti, mitä "kaikki yhdessä paikassa" tarkoittaa käytännössä.

Päävalikko on oma etusivusi

Kun käynnistät television, näet ensimmäisenä Canal Digitalin päävalikon ja yleiskuvan suosikeista ja muusta sisällöstä. Yhdellä painalluksella siirryt kanavalle, jonka olet lisännyt suosikkiluetteloon ensimmäiseksi. Aivan kuin tavallisessa televisiossa. Painamalla OK-painiketta "Sovellukset ja pelit" -valikon kohdalla voit hakea sovelluksia, katsella videoita YouTubessa tai ladata pelejä. Voit siirtyä sujuvasti vaihtoehtojen välillä. OnePlace tekee hakemisesta selkeää, helppoa ja intuitiivista.

Canal Digital -päävalikko

Löydä Googlen viihdemaailma yhdellä painikkeen painalluksella

OnePlacen ansiosta voit siirtyä yhdellä painikkeen painalluksella suoraan TV-ohjelmasta sovelluksiin ja peleihin. Google-painiketta painamalla siirryt hetkessä suosikkisovelluksiisi- ja peleihisi. Painamalla "Back"-painiketta siirryt takaisin sinne, mistä lähdit. Helppoa ja vaivatonta.

Tavallinen televisio ja Netti-TV yhdessä paikassa

TV-ohjelmien, elokuvien ja sarjojen suoratoistaminen on yleistynyt. Sisältö suoratoistetaan Internetin välityksellä, joten voit itse päättää, mitä haluat katsoa ja milloin. OnePlace yhdistää sulavasti tavallisen television ja verkon kautta katsottavan sisällön, joten et edes huomaa eroa niiden välillä. Voit siirtyä kätevästi vaihtoehdosta toiseen. Valitse OnePlace, jos haluat jokapäiväisen televisiokokemuksesi olevan monipuolisempi ja helpompi.

Tilaa OnePlace

Uusi asiakas

Jos olet tekemässä meille ensimmäistä kertaa tilausta paina alta.

Oletko jo asiakkaamme? Klikkaa alta ja tilaa OnePlace olemassaolevian kanavapakettiesi kaveriksi.

Klikkaa ja kurkkaa jos haluat tietää lisää OnePlacesta ja sen ominaisuuksista.