Kanavapaketit ja hinnastot

Sopimusmallimme määräytyvät sen mukaan, minkälaisessa tilassa TV-kanavia esitetään. Olipa kyseessä sitten julkinen tila, hotellihuone, kahvihuone tai taloyhtiö, meillä on sinulle sopiva ratkaisu. Tutustu sopimusmalleihin ja hinnastoihin alla.

JULKISET TILAT, KISASTUDIOLLA

Kisatunnelmaa urheilupainotteisella sisällöllä. Sopimusmalli on suunnattu ravintoloille, kahviloille ja muille yrityksille, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden katsoa esimerkiksi kansainvälistä huippujalkapalloa, jääkiekon MM-kisoja, F1:ä tai muita suosikkilajeja.

Tutustu hinnastoon tästä

KOTIKONTTORIT JA EI-JULKISET TILAT

Sopimusmalli julkisiin tiloihin, esim. yrityksen työntekijöiden taukotiloihin, kotikonttoreihin ja muihin yleisiin tiloihin. Kanavapaketit sisältävät laajan tarjonnan kansainvälisiä laatukanavia, mm. uutisia, komediaa, elokuvia ja urheilua. Laaja tarjonta lisäkanavia edulliseen hintaan.

Tutustu hinnastoon tästä.

HOTELLIHUONEET JA MUUT YKSITTÄISET HUONEET

Sopimusmalli on tarkoitettu niihin tiloihin, joissa TV-kanavia esitetään yksittäisissä huoneissa. Sopimusmalli sopii esimerkiksi hotelleille. Kanavapaketit sisältävät laajan tarjonnan kansainvälisiä laatukanavia, mm. uutisia, komediaa, elokuvia ja urheilua. Myös laaja tarjonta lisäkanavia edulliseen hintaan. Lue lisää esitteestämme. 

Tutustu hinnastoon tästä.

YHTEISANTENNIVERKOT (SMATV)

Sopimusmalli on tarkoitettu taloyhtiöille. TV-signaali jaetaan kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin samasta lautasantennista ja valitut kanavat näkyvät huoneistoissa ilman erillistä satelliittidigiboksia. Kanavavalikoima räätälöidään täysin taloyhtiön toiveiden mukaan. 

Tutustu hinnastoon tästä.

Tutustu yleisiin sopimusehtoihimme.