2880x1000-The-Witcher-Netflix_FI
© 2019 Netflix

Vuonna 2019 suoratoistopalvelu Netflix jatkoi maineikasta tarinaansa sisältösuosikkien ahkerana tuottajana ja lanseeraajana. Netflixin vuosi 2019 oli täynnä loistavia toiminta- ja jännityssarjoja, jännittäviä fantasia- ja tieteiskirjallisuuteen pohjautuvia sarjoja sekä toinen toistaan erinomaisempia draamasarjoja. Netflix pääsi myös hämmästyttämään meitä upealla ohjaus- ja produktiotyöllään, sekä ihastuttamaan maineikkailla näyttelijävalinnoillaan ja pääsimme totisesti nauttimaan todellisesta laatuviihteestä. Tässä tulee vuoden 2019 suosituimmat sarjat Suomessa, ja muissa pohjoismaissa: (Muistathan että voit katsoa Netflix-suoratoistopalvelua suoraan OnePlace-digiboksiltasi. Tämä vaatii oman Netflix-tilauksen jonka voit tilata OnePlace-digiboksisi kautta. Löydät Netflix-sovelluksen tv-ruudun yläreunasta, Sovellukset & pelit -kohdan alta, Suositut sovellukset -kohdasta.)

1. The Witcher - Noituri

The Witcher-sarja keskittyy seuraamaan hirviöiden metsästäjää Geralt of Riviaa. Sarja perustuu kirjailija Andrzej Sapkowskin romaaneihin ja novelleihin. 1990-luvulla ilmestyneet kirjat ovat olleet suosittuja fantasiaharrastajien piireissä.

2. Murder Mystery

Tikahduttavalla huumorilla höystetty Murder Mystery -elokuva kertoo Sandlerin ja Anistonin esittämästä amerikkalaispariskunnasta, joka lomailee Ranskan Rivieralla, ja päätyy sattumalta keskelle jännittävää murhamysteeriä.

3. Stranger Things 3

Amerikkalainen sci-fi-/kauhusarja Stranger kertoo pikkukaupungista, jossa nuoren pojan katoaminen aloittaa yliluonnollisia tapahtumia, hallituksen salaisuuksia ja muuta kummallista sisältävät tutkimukset.

4. Underground

Michael Bayn ohjaamassa toimintaspektaakkelissa Ryan Reynolds esittää pahamaineisen joukon johtajaa, joka lavastaa oman kuolemansa ja jahtaa maailman vaarallisimpia rikollisia.

5. The Irishman

The Irishman pohjautuu Robert De Niron näyttelemän irlantilaissyntyisen Frank Sheeranin tosipohjaisen elämäntarinaan. The Irishman kertoo 1950–70-lukujen järjestäytyneen rikollisuuden poliittisista kytköksistä Amerikassa.

6. Triple Frontier

Ben Affleck, Charlie Hunnam ja Oscar Isaac näyttelevät viittä elämäänsä tyytymätöntä sotaveteraania jotka yhteistuumin päättävät ryöstää huumeparonin ja tavoitella suurta miljoonasaalista.

7. El Camino: Breaking Bad -elokuva

El Camino: Breaking Bad -elokuva on jatkoa samannimiselle, suursuosion saavuttaneelle televisiosarjalle. Elokuva kertoo Aaron Paulin näyttelemän Jesse Pinkmanin käänteistä sarjan loppuratkaisun jälkeen.

8. The Highwaymen

John Fusco käsikirjoittama toimintaelokuva kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan kahdesta entisestä Texas Rangeristä, jotka ottavat tehtäväkseen napata aikansa pahamaineisimmat rikolliset, Bonnien ja Clyden.

9. Sex Education

Netflixin uusin ylpeydenaihe Sex Education on ronskilla huumorilla höystetty sarja, joka muistuttaa aikuisille katsojilleen, kuinka kipeää, mutta samalla myös koomista kasvamisen aikaa teini-ikä voi olla. Pst... Hyviä uutisia teille jotka olette nähneet sarjan ensimmäisen kauden: 2. Kausi on nyt täällä!

10. Isn't It Romantic

Isn't It Romantic on satiirinen komedia, jossa Rebel Wilsonin näyttelemä arkkitehti Natalie herää eräänä päivänä sairaalavuoteesta ja huomaa muuttuneensa romanttisen komedian sankarittareksi.

Katsotuimmat sisällöt Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa

Ruotsi

 1. Jouluksi kotiin
 2. The Witcher - Noituri
 3. 6 Underground
 4. Murder Mystery
 5. The Irishman
 6. Triple Frontier
 7. Stranger Things 3
 8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
 9. Isn’t it Romantic
 10. The Highwaymen

Tanska

 1. The Witcher - Noituri
 2. Murder Mystery
 3. Triple Frontier
 4. 6 Underground
 5. Polar
 6. The Irishman
 7. Isn’t it Romantic
 8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
 9. Stranger Things 3
 10. The Highwaymen

Norja

 1. Jouluksi Kotiin
 2. The Witcher - Noituri
 3. Murder Mystery
 4. The Irishman
 5. 6 Underground
 6. Triple Frontier
 7. Stranger Things 3
 8. Extremely Wicked Shockingly Vile

Netflix-sovelluksen käyttö OnePlace-digiboksilla on helppoa! Käyttöohjeestamme löydät ytimekkäät ja helpot ohjeet Netflix-suoratoistopalvelun käyttöönottoon. Tutustu täältä yleisimpiin kysymyksiin, ja lue Netflix-sovelluksen käyttöohjeet.