A Bad Moms Christmas C Morella
A Bad Moms Christmas
© C More

A Bad Moms Christmas

Ensi-ilta pe 9.11. klo 22.00 C More First HD:llä. Katso myös kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – silloin kun haluat! Mila Kunisin ja Kristen Bellin tähdittämässä komediassa ystävykset ja äidit Amy, Carla ja Kiki pelkäävät stressaavia joulunpyhiä. He päättävät tehdä yhdessä joulusta yksinkertaisemman ja hauskemman, mutta eivät odottaneet omien äitiensä tulevan yllätysvierailulle. Ohjaaja: Jon Lucas, Scott Moore Pääosissa: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Cheryl Hines, Susan Sarandon (USA/2017)

Ferdinand C Morella
Ferdinand
© C More

Ferdinand

Ensi-ilta su 11.11. klo 20.15 C More First HD:llä. Katso myös kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – silloin kun haluat! Parhaan animaatioelokuvan Oscar-ehdokkuuden saanut koko perheen elokuva, jossa kiltti härkä Ferdinand haistelee mieluummin kukkia kuin puskee mitään. Mutta eräänä päivänä sitä erehdytään luulemaan vaaralliseksi ja se viedään osallistumaan härkätaisteluihin. Ferdinand päättää palata perheensä luo ja edessä on melkoinen seikkailu. (USA/2017)

American Honey C Morella
American Honey
© C More

American Honey

Ensi-ilta to 15.11. klo 22.00 C More First HD:llä. Katso myös kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – silloin kun haluat! Teini-ikäinen Star tulee pikkukaupungin rähjäisistä oloista. Kun hän eräänä päivänä törmää kirjavaan nuorisojengiin, joka matkustelee ympäriinsä lehtiä myyden, hän päättää lähteä jengin mukaan. Kehutussa draamassa näyttelee Elvis Presleyn tyttärentytär Riley Keough, joka nähdään pääosassa myös draamasarjassa The Girlfriend Experience. Ohjaaja: Andrea Arnold Pääosissa: Sasha Lane, Shia LaBeouf, Riley Keough (USA/2016)

The Greatest Showman C Morella
The Greatest Showman
© C More

The Greatest Showman

Ensi-ilta la 17.11. klo 22.00 C More First HD:llä. Katso myös kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – silloin kun haluat! Loistelias musikaalidraama, jonka innoittajana toimi tositarina legendaarisesta viihdetaiteilijasta P. T. Barnumista. Hän tuli 1800-luvun lopulla tunnetuksi New Yorkissa toimineesta sirkuksestaan, joka tarjosi värikkäitä esityksiä. Elokuva sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta kappaleesta. Ohjaaja: Michael Gracey Pääosissa: Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Zendaya (USA/2017)

Kaikenkattava kauneus C Morella
Kaikenkattava kauneus
© C More

Kaikenkattava kauneus

Ensi-ilta su 25.11. klo 22.00 C More First HD:llä. Katso myös kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – silloin kun haluat! Tähtinäyttelijöitä vilisevässä draamassa menestynyt mainosmies New Yorkissa kohtaa vaikean henkilökohtaisen tragedian ja vetäytyy arkielämästä neljän seinän sisälle. Hänen huolestuneet ystävänsä punovat pian epätavallisen suunnitelman pelastaakseen hänet takaisin normaalielämään ennen kuin on liian myöhäistä. Ohjaaja: David Frankel Pääosissa: Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris Collateral Beauty (USA/2016)