Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

Uusi kausi alkaa: Tässä ovat Top Gearin uudet juontajat!

Maailman suurin auto-ohjelma palaa BBC Brit HD -kanavalle 28. elokuuta. Uudella 27. tuotantokaudella nähdään kaksi uutta juontajaa, jotka korvaavat sarjan jättäneet Matt LeBlancin ja Rory Reidin. Uudet juontajat Paddy McGuinness ja Freddy Flintoff ovat tunnettuja tv-kasvoja Britanniassa, ja kun he tarttuvat Top Gear -ohjelman rattiin yhdessä vanhan tutun Chris Harrisin kanssa, heidät tunnetaan pian todennäköisesti ympäri maailman.

BBC Brit HD -kanava sisältyy Perhe HD -pakettiin. Katso jaksot keskiviikkoiltaisin 28. elokuuta alkaen, tai suoratoistostamme milloin sinulle parhaiten sopii. Perhe HD -asiakkaamme voivat katsoa suoratoistosta sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa jo 28. elokuuta alkaen, ja Perhe HD -pakettilaiset näkevät uudet jaksot aina viikkoa ennen muita!

Päivitä tilauksesi Perhe HD -pakettiin Omilla Sivuilla!

Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

Pois mukavuusalueelta

Uusien Top Gear -juontajien kausi ei ala rauhallisesti, sillä huippusuositun auto-ohjelman 27. kaudella heidät lähetetään reissuille ympäri maailman. Kohteet vaihtelevat Etiopiasta, yhdestä maailman kuumimmista paikoista, viileään Islantiin sekä Borneon viidakoihin - vieden yhden juontajista erityisen kauas omalta mukavuusalueeltaan. - Lähetimme Paddyn Borneon erämaahan, ja vain kahdessa tunnissa hän oli juuttunut mutaan, auto oli täynnä hyönteisiä ja hänen oli kerättävä paikallisia auttamaan harvinaisen ranskalaisen urheiluauton työntämisessä mäkeä ylös. Siinä oli niin sanottu perehdytysmatka uudelle juontajallemme, tuottaja Alex Renton nauraa.

Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

– Aivan kuin he olisivat tunteneet toisensa jo vuosia

Sarjan toinen tuottaja Clare Pizey kertoo, että juontajien välinen kemia toimi heti ensi kohtaamisesta lähtien. - Voin rehellisesti sanoa, että tuntuu kuin he olisivat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Joskus televisiossa ihmisillä vain synkkaa erityisen hyvin, ja näillä kolmella kävi juuri niin. - Juontajia yhdistää kilpailuhenkisyys, huumorintaju sekä aito kiinnostus ja rakkaus moottoriajoneuvoja kohtaan, Pizey tiivistää.

Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

Chris Harris – Kilpa-ajaja ja autotoimittaja

Chris Harris liittyi Top Gearin juontajakokoonpanoon vuonna 2016. Kuluneet vuodet Top Gearin matkassa ovat ehtineet kasvattaa asiantuntemusta niin moottoriajoneuvoista kuin niistä tavallisista ja epätavallisista tilanteista ja haasteista, joihin sarjassa saattaa päätyä. Harrisin vuonna 2014 aloitetulla Chris Harris on Cars -YouTube-kanavalla on lähes puoli miljoonaa tilaajaa. Harrisilla on myös pitkä ura sekä moottoriurheilussa kilpa-ajajana että toimittajana.

Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

Paddy McGuinness – Koomikko ja juontaja

Lancashiresta kotoisin olevalla koomikolla on takanaan useita tv-rooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan ohjelman Take Me Out -juontajana sekä komediaroolista That Peter Kay Thing -sarjassa. Lisäksi hän on tehnyt pitkän uran standup-koomikkona. - En välitä lentämisestä. Minulle kerrottiin että suurin osa ohjelmasta tullaan kuvaamaan Britanniassa. Allekirjoitin sopimuksen ja he sanoivat: “Okei, hyppää koneeseen, lähdet nyt Borneoon!”

Top Gear ser du på BBC Brit
© 2019 BBC Brit

Andrew «Freddie» Flintoff – Krikettilegenda

Brittiläinen krikettilegenda Freddie Flintoff on tehnyt monipuolisen tv-uran lopetettuaan ammattipelaajan uransa vuonna 2010. Hänet tunnetaan parhaiten erittäin suositusta A League of Own -ohjelmasta, jossa tunnetut urheilijat ja koomikot kilpailevat keskenään. Flintoff on myös ohjannut useita tv-sarjoja ja dokumentteja sekä esiintynyt stand up -koomikkona. - Parasta ohjelman kuvaamisessa on, että sitä ei ole käsikirjoitettu. Meidät vain viedään näihin paikkoihin ja he antavat kameroiden pyöriä ja katsovat mitä tapahtuu.