Oppgrader til satellitt

Urheilu-sisältö ja live-urheilu palaavat taas ruutuun!

Vallitsevasta Korona-virus tilanteesta johtuen urheilu-tilauksesi on ollut sinulle maksuton toukokuun loppuun asti. Nyt, kun live-urheilusisältö palaa taas ruutuun, tilauksesi jatkuu normaalihintaisena 1.6. alkaen. *Huom. Sinun tulee maksaa normaalisti huhti-toukokuun laskusi. Tulet vastaanottamaan hyvitykset automaattisesti laskuilla, jotka saat toukokuussa ja kesäkuussa. *Mikäli laskutusvälisi muu kuin 1-kuukausi, saat hyvityksen seuraavassa laskussasi. Mikäli haluat jäädyttää urheilu-tilauksesi, voit lukea alta ohjeet jäädytyksen tekemiseen. Mikäli tilauksesi on jo tauolla, tauko jatkuu sopimukseen mukaan, eikä niiltä kuukausilta tule laskua.Näet tauolla olevat kanavapaketit ja aktivoitumisajankohdat Omilla sivuilla.

Viasat Urheilu Jääkiekko/Jalkapallo ja C More -hyvitykset

Mikäli sinulla on Viasat Urheilu/Jääkiekko/Jalkapallo tai C More Sport–kanavapaketti, hyvitämme sinulle kyseisen lisäpaketin kuukausihinnan toukokuun loppuun asti. Sinun tulee maksaa huhtikuussa ja toukokuussa saamasi laskut normaalisti. Tulet vastaanottamaan hyvityksen automaattisesti toukokuun ja kesäkuun laskuillasi, eikä sinun tule erikseen ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi hyvitykset. Mikäli sinulla on C More Total kanavapaketti, tulet vastaanottamaan osahyvityksen lisäpaketistasi ja maksat ainoastaan viihdeosuuden hinnan. Osahyvitys urheilu-sisällöstä näkyy seuraavilla laskuillasi. Sinun tulee maksaa huhtikuun ja toukokuun laskusi normaalisti ja tulet automaattisesti vastaanottamaan hyvityksen toukokuun ja kesäkuun laskuillasi. Sinun ei tule ottaa erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi hyvityksen.

Telia Liiga -kanavapaketin hyvitys

Koronavirusepidemian takia SM-Liigakausi päättyi ja täten myös mestaruus jää jakamatta. Kauden loppumisen johdosta hyvitämme sinulle maaliskuun Telia Liiga-kanavapaketin puolikkaan kuukausihinnan. Sinun ei tarvitse maksaa huhti-/toukokuussa Telia Liiga-kanavapaketin kuukausihintaa. Tulet vastaanottamaan hyvityksen automaattisesti, eikä sinun tarvitse erikseen ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Toivomme, että löydät urheilu-tapahtumien peruuntumisen sijaan paljon muuta, mielenkiintoista katseltavaa. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Nyt voit jäädyttää kanavapakettitilauksesi! Voit halutessasi jäädyttää kanavapakettitilauksesi max. 6kk-ajaksi (per vuosi). Mikäli tilauksesi on jo tauolla, tauko jatkuu sopimukseen mukaan, eikä niiltä kuukausilta tule laskua.Näet tauolla olevat kanavapaketit ja aktivoitumisajankohdat Omilla sivuilla.Kanavapakettitilauksen jäädyttäminen on ilmaista, mikäli teet jäädytyksen itse Omien sivujen kautta. Mikäli haluat mielummin soittaa asiakaspalveluumme jäädyttääksesi tilauksesi, peritään tästä 9 euron kertamaksu käsittelykuluina.