Aaron Sorkinin (mm. Newsroom) rakastettu poliittinen draama West Wing on julkaistu kokonaisuudessaan C More -asiakkaille suoratoistopalvelussa. Vuosina 1999-2006 tehtyä tosipohjaista draamaa ei ole nähty suomalaisessa televisiossa tai suoratoistopalveluissa vuosiin. Useita Emmy-palkintoja voittanut draamasarja kertoo Valkoisen talon ja demokraattipresidentti Bartletin henkilöstön arjesta. Sarjassa käsitellään aikansa poliittisia teemoja ja politikoidaan kaikilla tasoilla: kansallisista kysymyksistä ja ulkopolitiikasta henkilökohtaisiin juonitteluihin. West Wing, kaikki tuotantokaudet 16.5. alkaen suoratoistopalvelussa. Lue alta kuvaukset sarjan päähenkilöistä.

Tutustu sarjan päähahmoihin...

© C More

Josiah ”Jed” Bartlet (Martin Sheen)

Josiah Bartlet on demokraattipuolueen edustaja ja Yhdysvaltain hallitseva presidentti. Hänet tunnetaan kunnianarvoisena ja myötätuntoisena maansa johtajana - häntä pidetäänkin sekä kansan että poliittisten kriitikkojen suosikkina.

© C More

Claudia Cregg (Allison Janney)

Claudia Gregg on Valkoisen talon teräväpäinen, voimakastahtoinen ja nokkela lehdistöpäällikkö. Creggin roolin kerrotaan perustuvan todelliseen henkilöön; presidentti Clintonin lehdistöpäällikköön Dee Dee Myersiin.

tapaa myös...

© C More

Josh Lyman (Bradley Whitford)

Josh Lyman on Valkoisen talon apulaiskansliapäällikkö ja poliittinen neuvonantaja. Hän on älykäs – toisinaan jopa nenäkäs, mutta osaa olla samalla poikamaisen charmikas. Presidentti Bartlet kuvailee häntä maailmanluokan poliittiseksi älyköksi.

© C More

Leo McGarry (John Spencer)

McGarry on presidentin paras ystävä ja Valkoisen talon kansliapäällikkö. Hän on koko Valkoisen talon isähahmo – erityisesti apulaiskansliapäällikkö Joshua Lymanille ja apulaisviestintäjohtaja Sam Seabornille.

© C More

Tobias ”Toby” Ziegler (Richard Schiff)

Entinen vaaliasiantuntija Tobias Ziegler on Valkoisen talon viestintäjohtaja. Hän kertoo aina edustavansa ehdokkaita, joiden tulisi voittaa, mieluummin kuin ehdokkaita, jotka voittavat.

...sekä...

© C More

Sam Seaborn (Rob Lowe)

Samuel Seaborn on presidentti Bartletin apulaisviestintäjohtaja. Hän on porukan idealisti – joidenkin mielestä jopa hieman naivi. Hänellä on vankkumaton usko ja rakkaus amerikkalaista poliittista rakennetta kohtaan.

© C More

Donna Moss (Janel Moloney)

Donna on Josh Lymanin assistentti – tai kuten hän itse joskus itseään tituleeraa ”apulais-apulaiskansliapäällikkö”. Donnan ja Joshin välillä kipinöi myös työajan ulkopuolella.

© C More

Charles Young (Dulé Hill)

Charles on presidentti Bartletin henkilökohtainen avustaja. Hän aiheuttaa kohun valkoista ylivaltaa kannattavien keskuudessa alettuaan tapailla presidentti Bartletin nuorempaa tytärtä Zoyeta.

Suoratoistopalvelu kuuluu sinunkin kanavapakettiisi. Lue alla olevan linkin takaa lisää kuinka otat palvelun käyttöön tai aloita West Wingin katselu heti käynnistämällä videolinkki.