Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tilauksesta, tekniikasta tai laskutuksesta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 0207 699 000. Puhelujen hinnat sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta 0,088 €/min.

Canal Digitalin oma asiakaslehti Signaali pitää asiakkaamme ajantasalla tuoreimmista uutisista, ohjelmasisällöistä ja asiakkaita koskevista eduista.
Lue Signaali sähköisenä tästä.

Asiakaspalvelu tiedottaa

Eurosport 1 ja 2 jatkavat vain HD-kanavina
Julkaistu heinäkuuta 08, 2016
heinäkuuta 08, 2016

Eurosport 1 ja 2 jatkavat vain HD-kanavina

Eurosport -1 ja Eurosport 2 -kanavien SD-versiot poistuvat jakelustamme 18.8. – Eurosportin HD-kanavat jatkavat normaalisti.

Eurosport 1 SD ja Eurosport 2 SD eli kanavien vakiopiirtoversiot poistuvat jakelustamme 18.8. Tämä ei aiheuta muutoksia asiakkaiden ohjelmasisältöihin, sillä Eurosport 1 HD ja Eurosport 2 HD eli teräväpiirtokanavat jatkavat jakelussamme normaalisti.

Muistathan kuitenkin, että jos olet tehnyt ajastuksia Eurosportin SD-kanaville, ne tulee tehdä uudestaan HD-kanaville.

Eurosport 1 HD on elokuun kuukauden kanava, eli se tulee näkymään veloituksetta kaikille asiakkaillemme 4.–31.8. kanavapaikalla 10.

Kuukauden kanava heinäkuussa on National Geographic HD
Julkaistu heinäkuuta 01, 2016
heinäkuuta 01, 2016

Kuukauden kanava heinäkuussa on National Geographic HD

Kuukauden kanava on kaikille Canal Digitalin satelliittiasiakkaille kuuluva kuukausittain vaihtuva veloitukseton kanava. Heinäkuun kuukauden kanavana (aikavälillä 24.6.–4.8.2016) on National Geographic HD. Kuukauden kanavan kanavapaikka on 10.

National Geographic on palkittujen luonto- ja tiededokumenttien erikoiskanava. Heinäkuussa ohjelmistossa on muun muassa seuraavaa:

Vankilassa ulkomailla: Somalimerirosvojen panttivankihelvetti

Perjantaina 1.7. klo 22.00

Pysäyttävä dokumentti ihmisryöstöstä kertoo uhrien hurjan selviytymistarinan. Lokakuussa 2010 Debbie Calitz ja hänen kumppaninsa Bruno Pelissari lähtivät purjehtimaan Dar es Salaamista kohti Etelä-Afrikkaa. Kolmen päivän kuluttua joukko somalialaisia merirosvoja piiritti heidät ja otti Debbien ja Brunon panttivangeikseen.

Nero: Stephen Hawking: Onko aikamatkustus mahdollista?

Sunnuntaina 10.7. klo 22.00

Stephen Hawking kutsuu kolme tavista New Yorkin Time Squarelle ja haastaa heidät erilaisten tehtävien avulla selvittämään onko aikamatkustus mahdollista. Osallistujille annetaan kolme lukua, joiden avulla heidän täytyy ratkaista pääsy Hawkingin juhliin. Tästä avautuu hieno matka aikamatkustuksen maailmaan, jossa ajetaan Paluu tulevaisuuteen -elokuvan DeLorean-autolla ja hyödynnetään atomikelloja.

Huumebisnes Oy: kauppaa kalterien takana

Perjantaina 22.7. klo 22.00

Huumeet muodostavat miljardien dollareiden bisneksen, joka aiheuttaa maailmassa eniten rikollisuutta ja väkivaltaa. Sarjassa seurataan niin maailmanlaajuista laitonta huumekauppaa kuin huumeiden käyttöä ja jäljittämistä. Illan jaksossa tutustutaan vankiloiden huumekartelleihin, jotka jatkavat toimintaansa kiven sisästä käsin.

Explorer: Taistelu Virungasta

Sunnuntaina 31.7. klo 20.00

Dokumentissa kuullaan Kongon tasavallassa sijaitsevasta Virungan kansallispuistosta, jota rikkaat pitävät vallankäytön välineenä riistäessään köyhää kansaa ja kapinallisryhmät hyödyntävät piilopaikkanaan. Puistossa on tapettu henkilökuntaa ja myös puiston eläimiä. Verinen alueellinen sota, ulkomaisten öljy-yhtiöiden häikäilemättömät toimet sekä viranomaisten epämääräiset edut uhkaavat tuhota Afrikan vanhimman kansallispuiston.

Canal Digitalin tarjonta täydentyy Viasatin urheilukanavilla kesällä 2016
Julkaistu kesäkuuta 29, 2016
kesäkuuta 29, 2016

Canal Digitalin tarjonta täydentyy Viasatin urheilukanavilla kesällä 2016

Canal Digitalin asiakkaat voivat nyt ensimmäistä kertaa nauttia Viasatin urheilutarjonnasta Suomessa. Viasatin kanssa allekirjoitettu monivuotinen sopimus tuo Canal Digitalin suoriin urheilulähetyksiin useita merkittäviä liigoja kuten Englannin Valioliigan, UEFA Champions Leaguen, NHL:n, KHL:n sekä monia muita. Kesän aikana lanseerattava Viasatin kanavavalikoima tuo Canal Digitalin asiakkaille keskimäärin yli 200 viikkotuntia suoria urheilulähetyksiä. Viasatin suoraa urheilutarjontaa tullaan syksyn aikana lisäämään myös GO-mobiilisovellukseen, joka sisältyy veloituksetta kaikkiin Canal Digitalin kanavapakettitilauksiin.  

Lue lisää

Kuukauden kanava kesäkuussa on National Geographic HD
Julkaistu kesäkuuta 07, 2016
kesäkuuta 07, 2016

Kuukauden kanava kesäkuussa on National Geographic HD

Kuukauden kanava on kaikille Canal Digitalin satelliittiasiakkaille kuuluva kuukausittain vaihtuva veloitukseton kanava. Kesäkuun kuukauden kanavana (aikavälillä 31.5.–23.6.2016) on National Geographic HD. Kuukauden kanavan kanavapaikka on 10.

National Geographic on palkittujen luonto- ja tiededokumenttien erikoiskanava. Kesäkuussa ohjelmistossa on muun muassa seuraavaa:

Nero: Stephen Hawking

Sunnuntaisin klo 22.00

Stephen Hawking johdattelee katsojat mielenkiintoiselle ja yllätykselliselle matkalle tieteiden maailmaan. Englantilainen fyysikko ja kosmologi on vakuuttunut, että jokaisessa meissä piilee tiedemies ja vapaaehtoisten osallistujien avulla hän näyttää kuinka kuka tahansa voi perehtyä tutkimaan elämän suurimpia kysymyksiä. Saamme seurata kuinka jännittävien kokeiden avulla selvitetään muun muassa olemmeko yksin maailmankaikkeudessa, voimmeko matkustaa ajassa ja miksi olemmekaan olemassa.

Erakot

Alkaen 16.6. torstaisin klo 22.00

Sarjassa seurataan ihmisiä, jotka ovat päättäneet elää yksinkertaista elämää luonnon huomassa, paikoissa joista heitä ei osaisi etsiä. Nämä ihmiset asuvat puissa, luolissa, kaukaisilla saarilla ja vuorilla ilman nykyajan mukavuuksia. Heidän mukaansa eristyksissä asuminen saattaa olla haastavaa, mutta se myös tuo elämään sellaista sisältöä, jota on vaikea saavuttaa teknologian turruttamassa maailmassa.

X-sukupolvi

Pe 17.6. klo 20.00 ja 21.00
La 18.6. klo 20.00 ja 21.00
Su 19.6. klo 20.00 ja 21.00

X-sukupolven edustajat ovat syntyneet vuosina 1961-1981 ja heitä on Yhdysvalloissa noin 65 miljoonaa. Tämä ikäryhmä on kokenut Neuvostoliiton romahduksen, 90-luvun laman ja globalisaation, ja ryhmää leimaa kyynisyys ja epäluottamus tulevaisuuteen. Sarjassa pureudutaan ilmiöihin, jotka ovat X-sukupolven synnyttämiä ja kuullaan tärkeimpien vaikuttajien näkemyksiä aiheesta.

Explorer: Aarteiden salakauppa

Sunnuntaina 26.6. klo 20.00

Dokumentti käsittelee taide- ja kulttuuriesineiden laitonta kaupankäyntiä, sen historiaa ja miten toimintaa harjoitetaan nykyään. Kautta aikojen arvokkaita esineitä on käytetty sodankäynnin ja organisoidun rikollisuuden rahoittamiseen. Myös yksittäiset varakkaat keräilijät ovat havitelleet harvinaisuuksia omiin kokoelmiinsa.

Ota yhteyttä - klikkaa tästä!

Asiakaspalvelu:

0207 699 000

Keskimääräinen vastausaika asiakaspalvelussamme on n. 30 sekuntia.

Aukioloajat
Arkisin klo 8-20, lauantaisin 10-16

Puhelujen hinnat:
Kiinteästä verkosta: 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.
Matkapuhelimesta:  0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.

Lähetä sähköpostiviesti

Nopeiten saat vastauksen soittamalla meille.

Kysymykset ja vastaukset