Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tilauksesta, tekniikasta tai laskutuksesta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 0207 699 000. Puhelujen hinnat sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta 8,8 snt/min.

Canal Digitalin oma asiakaslehti Signaali pitää asiakkaamme ajantasalla tuoreimmista uutisista, ohjelmasisällöistä ja asiakkaita koskevista eduista.
Lue Signaali sähköisenä tästä.

Asiakaspalvelu tiedottaa

Kuukauden kanava toukokuussa on BBC Brit HD
Julkaistu huhtikuuta 27, 2016
huhtikuuta 27, 2016

Kuukauden kanava toukokuussa on BBC Brit HD

Kuukauden kanava on kaikille Canal Digitalin satelliittiasiakkaille kuuluva kuukausittain vaihtuva veloitukseton kanava. Toukokuun kuukauden kanavana (aikavälillä 28.4.–31.5.2016) on BBC Brit HD. Kuukauden kanavan kanavapaikka on 10.

BBC Brit HD tarjoaa parhaat naurut sekä kattavan valikoiman remontointia, sisustusta ja ruuanlaittoa. Kanavan profiili on maskuliininen, mutta sen monipuolinen ohjelmisto iskee niin miehiin kuin naisiinkin. 

Animal Planet jatkaa vain HD-kanavana
Julkaistu huhtikuuta 13, 2016
huhtikuuta 13, 2016

Animal Planet jatkaa vain HD-kanavana

Animal Planet -kanavan SD-versio poistuu jakelustamme 28.4. – Animal Planet HD jatkaa normaalisti.

Animal Planet

Animal Planetin SD- eli vakiopiirtoversio poistuu jakelustamme 28.4. Tämä ei aiheuta muutoksia asiakkaiden ohjelmasisältöihin, sillä Animal Planet HD eli teräväpiirtokanava jatkaa jakelussamme normaalisti.

Muistathan kuitenkin, että jos olet tehnyt ajastuksia Animal Planet SD -kanavalle, ne tulee tehdä uudestaan HD-kanavalle.

Animal Planet HD on huhtikuun kuukauden kanava, eli se näkyy veloituksetta kaikille asiakkaillemme 28.4. saakka kanavapaikalla 10.

Kuukauden kanava maaliskuussa on VH1
Julkaistu maaliskuuta 14, 2016
maaliskuuta 14, 2016

Kuukauden kanava maaliskuussa on VH1

Kuukauden kanava on kaikille Canal Digitalin satelliittiasiakkaille kuuluva kuukausittain vaihtuva veloitukseton kanava. Maaliskuun Kuukauden kanavana (aikavälillä 29.2.–31.3. 2016) on VH1. Kuukauden kanavan kanavapaikka on 10.

Vh1 on musiikkikanava sinulle, joka rakastat tuoreimpia hittikappaleita, mutta myös suosikkeja menneiltä vuosikymmeniltä. Kanavalta näet niin musiikkivideot, dokumentit kuin konsertitkin. Vh1:llä matkataan musiikin siivin ajassa taaksepäin ja jälleen takaisin nykyhetkeen. Anna musiikin kuljettaa sinua tunnelmasta toiseen – poppia, hip hoppia, rockia ja tietysti parhaat dance-biisit. Kaikki täydellisenä sekoituksena.

VH1:n ohjelmistossa nyt mm. seuraavat musiikkiohjelmat:
Top 100 Number 1’s of All time
Hearts of the 00’s
Ultimate Floorfillers: Top 50/100
US All Stars: Top 100
Best of the 80s
Power Ballad Heaven
Hottest Girls in Pop

Upouusi Smart HD-digiboksi on nyt saatavilla
Julkaistu maaliskuuta 03, 2016
maaliskuuta 03, 2016

Upouusi Smart HD-digiboksi on nyt saatavilla

Uusi Smart HD-digiboksi on ulkonäöltään tyylikäs ja toiminnoiltaan muhkean monipuolinen. Voit valita haluatko digiboksin tallentavana, 1 TB kovalevyllä tai ilman – ja kovalevyn voit hankkia erikseen myöhemminkin!

Upea digiboksiuutuus sisältää mm:

• Sisäänrakennetun Wi-Fin
• GO-palvelun
• Kaukosäätimen, jolla ohjaat myös tv:tä
• 1 TB kovalevyn (voit hankkia myöhemminkin ja tarvittaessa useamman kappaleen)
• Etätallennuksen GO-mobiilisovelluksella
• Dolby Digital 5.1 -äänet
• Suosikkilistat
• Radiokanavat

Lisäksi voit:

• Keskeyttää live-lähetyksen ja siirtyä lähetyksessä taaksepäin jopa 180 min
• Tehdä sarjatallennuksia yhdellä ajastuksella
• Vastaanottaa satelliittikanavat sekä antenniverkon ilmaiskanavat
• Tallentaa kahta kanavaa samalla kun katsot kolmatta kanavaa tai tallennetta

Laitteen sisäänrakennetun Wi-Fi:n avulla käyttöösi avautuvat GO-palvelun laajat ohjelmakirjastot ja elokuvavuokraamo helposti ja näppärästi. Helppokäyttöinen Smart HD-digiboksi on nopea ja hiljainen. Näet sillä myös antenniverkon ilmaiskanavat ja kanavalistan voit järjestää mieleiseksesi. Digiboksin voit hankkia kertamaksulla tai maksaa muutaman euron kuukausierissä.

Kovalevyllä vai ilman?

Smart HD-digiboksissa 1TB:n kovalevyllä on jopa 500 tuntia tallennustilaa. Tilatessasi digiboksin tallentavana, tulee laite sinulle valmiiksi kovalevyllisenä, eikä sinun tarvitse itse asentaa kovalevyä digiboksiin. Voit kuitenkin jatkossa tilata myös lisää kovalevyjä, jotka napsautetaan omassa kotelossaan näppärästi ja yksinkertaisesti suoraan laitteen sisään. Digiboksilla voit ajastaa tallennuksia ja tehdä sarjatallenteita. Mikä parasta – GO-mobiilisovelluksen avulla ajastat tallennukset myös etänä – ajasta ja paikasta riippumatta. Jos käytössäsi on useampi kovalevy, on kuitenkin muistettava, että tallennuksia voi katsella vain samalla laitteella, jolla ne on tallennettu.

Tilaa uutuus huippuhintaan nyt

Tallentavan digiboksin hinta kovalevyllä on 188 € (ovh. 358 €), tai osamaksulla 7,50 €/kk/24 kk (sitova jatkotilaus).

Digiboksi ilman kovalevyä maksaa kertamaksuna 99 € (ovh. 269 €) tai osamaksulla 4€/kk/24kk (sitova jatkotilaus). Kertamaksulla ostaessa asiakas sitoutuu 12 kk sitovaan jatkotilaukseen kanavapaketista.

Voit tilata uuden digiboksin suoraan Omilta sivuilta tai asiakaspalvelusta numerosta 0207 699 000 (Puhelujen hinnat sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min).

Ota yhteyttä - klikkaa tästä!

Asiakaspalvelu:

0207 699 000

Keskimääräinen vastausaika asiakaspalvelussamme on n. 30 sekuntia.

Aukioloajat
Arkisin klo 8-20, lauantaisin 10-16

Puhelujen hinnat:
Kiinteästä verkosta: 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.
Matkapuhelimesta:  0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.

Lähetä sähköpostiviesti

Nopeiten saat vastauksen soittamalla meille.

Kysymykset ja vastaukset