Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tilauksesta, tekniikasta tai laskutuksesta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 0207 699 000. Puhelujen hinnat sekä kiinteästä verkosta että matkapuhelimesta 0,088 €/min.

Canal Digitalin oma asiakaslehti Signaali pitää asiakkaamme ajantasalla tuoreimmista uutisista, ohjelmasisällöistä ja asiakkaita koskevista eduista.
Lue Signaali sähköisenä tästä.

Asiakaspalvelu tiedottaa

Viasat-paketin tilaaja: näin otat Viaplayn käyttöön
Julkaistu lokakuuta 11, 2016
lokakuuta 11, 2016

Viasat-paketin tilaaja: näin otat Viaplayn käyttöön

Canal Digitalin Viasat-kanavapakettien tilaajilla on mahdollisuus katsoa tilaamiaan Viasat-sisältöjä myös Viaplay-palvelun kautta.

Rekisteröidy Viaplay-käyttäjäksi osoitteessa: https://signup.viaplay.fi

Rekisteröitymistä varten tarvitset Canal Digitalin asiakasnumerosi, postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Asiakasnumerosi löydät laskustasi tai Omilta sivuilta.

HUOM! Viaplay-palvelussa katsottavanasi ovat ainoastaan tilaamasi Viasat-paketin mukaiset sisällöt eli Viasat Urheilu -paketin tilaajilla kaikki urheilusisällöt, Viasat Jalkapallo -paketin tilaajilla jalkapallosisällöt ja Viasat Jääkiekko -paketin tilaajilla jääkiekkosisällöt. Mikäli olet vasta tilannut Viasat-kanavapaketin, Viaplayhin rekisteröityminen on mahdollista vasta 1-2 tunnin kuluttua tilauksesta.    

Mikäli sinulla on kysyttävää Viaplay-palvelun käytöstä, sinun tulee olla yhteydessä suoraan Viaplayn asiakaspalveluun.    

Viasat-kanavia voit TV:n lisäksi katsoa reaaliajassa myös kännykällä, tabletilla ja tietokoneella Canal Digitalin GO-palvelussa. Näin live-urheilu kulkee aina mukanasi. Lue lisää helppokäyttöisestä GO-palvelusta.

Kuukauden kanava lokakuussa on Discovery Science
Julkaistu lokakuuta 07, 2016
lokakuuta 07, 2016

Kuukauden kanava lokakuussa on Discovery Science

Kuukauden kanava on kaikille Canal Digitalin satelliittiasiakkaille kuuluva kuukausittain vaihtuva veloitukseton kanava. Lokakuussa kuukauden kanavana (aikavälillä 29.9.–31.10.2016) on Discovery Science. Kuukauden kanavan kanavapaikka on 10.

Discovery Science omistautuu tieteelle vuorokauden ympäri – käytännönläheisesti ja viihdyttävästi. Ohjelmat esittelevät robotteja, räjähdyksiä, uusimpia keksintöjä teknologian saralta sekä monenlaisia ihmiselämää ympäröiviä mysteereitä.

Katso SF Kidsin lasten klassikoita 2 kk ilmaiseksi!
Julkaistu lokakuuta 03, 2016
lokakuuta 03, 2016

Katso SF Kidsin lasten klassikoita 2 kk ilmaiseksi!

Tarjoamme lasten suosikkiohjelmia sisältävän SF Kids -ohjelmakirjaston veloituksetta kaikille asiakkaillemme loka- ja marraskuun ajan. Löydät SF Kidsin tutut ja rakastetut hahmot Canal Digitalin GO-palvelusta, johon pääset internetiin kytketyllä digiboksillasi, tietokoneella osoitteesta go.canaldigital.fi sekä GO-mobiilisovelluksella. Voitte katsoa suosikkiohjelmianne silloin kun teille parhaiten sopii, missäpäin Suomea liikuttekin.

SF Kids – rakastetuimmat klassikot perheen pienimmille suomeksi puhuttuna

Tuttuja ja turvallisia lastenohjelmia sisältävä SF Kids -ohjelmakirjasto tarjoaa kuningashetkiä perheen pienimmille. Mukana on laaja valikoima korkealaatuisia, 17-vuotiaille lapsille suunnattuja lastenohjelmia – kaikki tietysti suomeksi puhuttuna.

SF Kids -ohjelmakirjastossa seikkailevat tunnetut ja rakastetut hahmot: Peppi Pitkätossu, Tuomas Veturi, Lauri Kilpa-auto, Anniina Balleriina, Postimies Pate, Palomies Sami ja monet muut! Ohjelmia voitte katsoa juuri silloin kun teille parhaiten sopii – kotona, autossa, junassa, mökillä – missäpäin kotimaata liikuttekin.

SF Kids -ohjelmakirjaston normaalihinta on 6,90 €/kk, mutta nyt perheellänne on mahdollisuus tutustua siihen loka- ja marraskuun ajan veloituksetta!

SF Kids -ohjelmakirjasto löytyy Canal Digitalin GO-palvelusta digiboksilta, tietokoneelta ja mobiilisovelluksesta omasta SF Kids -kategoriastaan.

GO-palvelun kanavat näkyvät jälleen myös Google Chrome -selaimella
Julkaistu syyskuuta 20, 2016
syyskuuta 20, 2016

GO-palvelun kanavat näkyvät jälleen myös Google Chrome -selaimella

[Päivitetty 22.9.] Päivitys on ohi eli kaikki GO-palvelun kanavat näkyvät jälleen myös Google Chrome -selaimella.

Canal Digitalin GO-palvelun kanavia päivitetään uuteen formaattiin. Tämän seurauksena seuraavat GO-kanavat ovat muutaman päivän poissa toiminnasta Google Chrome -selaimella:

  • Yle TV1
  • Yle TV2
  • BBC World News
  • CNN
  • Travel Channel HD
  • History HD
  • Nat Geo Wild HD
  • Trace Urban HD

Kanavat toimivat normaalisti muilla selaimilla sekä Android- ja iOS-laitteilla. Tilanne ei koske digiboksilla tai GO-mobiilisovelluksessa näkyviä GO-kanavia.

Ilmoitamme kun muutokset on tehty ja Chrome on taas toimivien listalla.

Ota yhteyttä - klikkaa tästä!

Asiakaspalvelu:

0207 699 000

Keskimääräinen vastausaika asiakaspalvelussamme on n. 30 sekuntia.

Aukioloajat
Arkisin klo 8-20, lauantaisin 10-16

Puhelujen hinnat:
Kiinteästä verkosta: 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.
Matkapuhelimesta:  0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.

Lähetä sähköpostiviesti

Nopeiten saat vastauksen soittamalla meille.

Kysymykset ja vastaukset