Canal Digitalin Sydän

Canal Digitalin sydän

Osoittaaksemme, kuinka paljon tykkäämme Sinusta, olemme luoneet Canal Digitalin Sydämen.

Sydämen avulla haluamme pitää sinut paremmin ajan tasalla tuoreimmista uutisistamme, tuoteuutuuksistamme ja tarjouksistamme. Sydän on merkki Sinulle siitä, että kerromme Sinulle jotain tärkeää.

Kun törmäät Canal Digitalin sydämeen, saat kuulla jotain, joka liittyy asiakkuuteesi ja kertoo mihin kaikkeen olet asiakkaanamme etuoikeutettu. Sydämen avulla haluamme luoda Sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, koska olet meille tärkeä.

Canal Digitalin sydämiä on neljää eri väriä, joista jokainen on symboli jostakin erilaisesta uutisesta, tarjouksesta tai vinkistä - ja joskus täysin veloituksettomasta lahjasta, johon vain Sinä asiakkaanamme olet etuoikeutettu!

Kun kohtaat punaisen sydämen, kertoo se sinulle, että olet saamassa meiltä jotain jännittävää lahjaksi! Lahja voi olla uusi kanava, 3D-viikonloppu, ilmaisia katselukuukausia tai vaikkapa veloitukseton elokuvalehti. Pidä silmäsi auki punaista sydäntä varten - se yllättää sinut iloisesti!

Kun näet vihreää, tarkoittaa se erikoistarjousta, jonka tarjoamme vain Sinulle. Tarjous voi koskea niin katselulaitteita, kanavapaketteja kuin GO-elokuvavuokrauksiakin. Vihreä on valttia vain Sinulle.

Sininen sydän on täynnä asiaa. Uutisia-sydämmmella merkkaamme muun muassa uudet tuotelanseerauksemme, laitteidesi ohjelmistopäivitykset, lisätuotteitamme koskevat uudistukset sekä kanavapakettejasi koskevat muutokset. Sininen näyttää sinulle upeimmat uutuudet ja mielenkiintoisimmat uutiset.

Kun näet violetin sydämen, tarkoittaa se sitä, että meillä on sinulle jännittävä vinkki tai näppärä neuvo! Vinkki voi olla esimerkiksi teknistä avustusta laitteidesi käyttöön, ilmoitus uusista toiminnoista tai vaikkapa upea asiakaskilpailu. Violetista vinhan vinkin tunnistaa!