Follow Me

Follow Me -toiminto on ratkaisu, jolla saa kaiken ilon irti eri huoneissa olevista televisioista. Toiminnolla voit siirtää ohjelman katselun päähuoneesta toiseen huoneeseen – olipa kyseessä tallenne tai sillä hetkellä televisiosta tuleva ohjelma.

Saat käyttöösi Follow Me:n, kun sinulla Canal Digital Premium -tilaus, eli kanavat vähintään kahdessa huoneessa ja sinulla on päähuoneessa tallentava 500 GB ADB-HD-digiboksi ja jossakin talosi toisessa huoneessa valkoinen ADB-HD-digiboksi. Molemmissa laitteissa tulee olla oma katselukortti. Jotta saat ominaisuuden käyttöösi, tulee digiboksien olla kytkettynä samaan kotiverkkoon joko ethernet-kaapelilla tai sähköverkon internet-adapterilla.

FOLLOW ME:N AVULLA VOIT:

- Pysäyttää televisio-ohjelman katselun ja jatkaa katsomista (samasta paikasta) toisella digiboksilla toisessa huoneessa. 
- Katsella tallentavaan digiboksiin tallennettujen ohjelmia myös toisessa huoneessa valkoisella HD-digiboksilla.
- Ajastaa ohjelmien tallennuksia molemmilta digibokseilta
- Katsella samaa tallennetta useammassa huoneessa
- Katsella kahta eri tallennetta yhtä aikaa eri huoneissa

ESIMERKKEJÄ

Ohjelman katselun siirto:

Katselet tallentavalla digiboksilla nyt TV:stä tulevaa ohjelmaa, ja haluat siirtyä katsomaan sitä toiseen huoneeseen valkoisella HD-digiboksilla, menettämättä sekuntiakaan ohjelman katselusta.Paina REC ja PAUSE. Mene toiseen huoneeseen, ja paina valkoisesta digiboksista  PLAY. Voit aloittaa ohjelman katselun siitä pisteestä, mihin sen katselu tallentavalla digiboksilla jäi.

Tallenteiden siirto

Haluat katsella tallentavalla digiboksilla taltioituja tallenteita valkoisella HD-digiboksilla toisessa huoneessa. Avaa valkoisen HD-digiboksin tallennuslista My TV-painikkeesta, valitse haluamasi tallenne ja aloita katselu.