Canal Digital

Canal Digital on Pohjoismaiden johtava premium-tv-operaattori. Se tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisimman ja kuvanlaadultaan parhaan ohjelmasisällön satelliitin kautta kaikkialle Suomeen - ilman katvealueita.

Vuodesta 1993 Suomessa toiminut Canal Digital tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti kehittyvän televisioteknologian uusimmat innovaatiot ja palvelut. Satelliitin kautta televisiokuva tulee suoraan kotiin, eikä ole riippuvainen esimerkiksi internetyhteyksistä. Televisiokanavat saa satelliitin kautta lisäksi mihin vain - ne tarvitsevat toimiakseen vain sähköä.
 
TV-teknologian edelläkävijänä Canal Digital aloitti ensimmäiset HDTV-lähetykset Suomessa jo vuonna 2005. Nykyisin se tarjoaa markkinoiden monipuolisimman  kattauksen erilaisia teräväpiirtokanavia, jotka esittävät urheilua, elokuvia, tv-sarjoja, musiikkia, dokumentteja sekä luonto- ja asiaohjelmia. Keväästä 2015 lähtien on Canal Digitalin tarjonnassa jo yhteensä 20 HD-kanavaa.

Omien THOR-satelliittien ansiosta Canal Digital pystyy tarjoamaan tv-kanavat parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. HD-kuva lähetetään suoraan vastaanottajan omalle satelliittiantennille, jonka ansiosta sen laatu on jopa viisi kertaa tavallisen harava-antennilähetyksen kuvanlaatua parempi.
  
Canal Digital haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman monipuolisen kanavakokonaisuuden ja kehitämme palveluitamme ja tuotetarjontaamme jatkuvasti asiakkaiden toivomaan suuntaan. Canal Digitalin asiakkaat ovat erityislaatuisessa asemassa, koska heillä kaikilla on mahdollisuus vastaanottaa HD-kuvaa, ja niinpä olemmekin tuoneet vuosittain asiakkaillemme uusia HD-kanavia eri sisällöillä niin urheilun kuin lifestyle-ohjelmien ja elokuvienkin osalta.

Canal Digital on osa norjalaista Telenor-konsernia. Oslossa pääkonttoria pitävällä Canal Digitalilla on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.