Suorat F1-lähetykset C Morella
© C More

OnePlace tekee TV-elämyksestäsi täysin uudenlaisen

Nyt huipputarjous uusille kanavapaketin tilaajille:

Kanavapaketit ensimmäiset 3 kk 0 €
Uusi OnePlace UHD-digiboksi 0 €
HD-antenni ja perusasennus 0 €
Suoratoistopalvelu 0 €
Tuhansia tunteja urheilua, elokuvia ja sarjoja
Hinta alk. 19,00 €/kk*
*Tarjous voimassa uusille asiakkaille rajoitetun ajan. 24kk sopimus. Lue lisää tilausehdoista
Hinta alk. 19,00 €/kk*
*Tarjous voimassa uusille asiakkaille rajoitetun ajan. 24kk sopimus. Lue lisää tilausehdoista

Mikä on OnePlace?

Uusin digiboksimme luo täysin uudenlaisen TV-elämyksen missä kaikki löytyy yhdestä paikasta: TV, elokuva ja sarjat suoratoistomahdollisuudella sekä huikea tarjonta pelejä ja sovelluksia Google™ Play Storesta.

Helpompi löytää katseltavaa

TV, elokuvien ja sarjojen suoratoisto, ohjelma-arkistot, nauhoitukset, pelit ja sovellukset koottuna yhteen paikkaan mistä näet helposti kaiken mistä valita katsottavaa.

Löydä nopeammin puhehaulla

OnePlacella voit etsiä sisältö kaikesta saatavilla olevasta. Paina kaukosäätimen Voice-painiketta käyttääksesi puhehakua ja löydä haluamasi sisältö.

Bluetooth-kaukosäädin

Kaukosäädin yhdistyy OnePlaceen Bluetoothilla: tämän ansiosta kaukosäädin ei vaadi toimiakseen näköyhteyttä OnePlaceen eli voit asettaa sen melkein minne vaan.

Älykkäitä suosituksia

Mitä enemmän käytät OnePlacea, sitä paremmin se tuntee sinut. Canal Digital työskentelee jatkuvasti tarjotakseen sinulle parhaita mahdollisia TV- ja elokuvasuosituksia.

Sisäänrakennettu Chromecast

OnePlace on myös toimiva Chromecast-vastaanotin. Et tarvitse mitään muuta yhdistääksesi mobiililaitteesi tai tietokoneesi televisioosi: jaa videoita, kuvia ja musiikkia suoraan isolle ruudullesi.

Katso TV:tä missä ja milloin haluat

Aloita elokuvan katselu OnePlacella ja jatka katselua riippumatossa, autossa tai mökillä. Suoratoistopalvelumme mahdollistaa tilaukseesi kuuluvan sisällön katselun missä vain haluat.

Tämä kuuluu tarjoukseen

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin (C More Total, Viasat Urheilu, Perhe HD ja Peruspaketti HD) 3 kk ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alkaen 19 €/kk, sisältäen HD-laitteet (OnePlace UHD-digiboksi, HD-antenni ja perusasennus). Kanavapaketteja voit vaihtaa kuluitta halutessasi vaikka joka kuukausi. Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Laite-edut voimassa vain 24 kk sopimuksen yhteydessä.

Peruspaketti HD

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. 19,00 €/kk

Perhe HD

Paras ja suosituin kanavapakettimme! Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia. +20,00 €/kk

C More Total

C More Total -paketin kanavilta näet suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja HBO-sarjat sekä puhutuimmat dokumentit. +24,90 €/kk

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näes suosituimpien lajien tärkeimmät turnaukset ja tapahtumat. +24,95 €/kk

Satelliittiantenni & asennus 0 €

HD-satelliittiantennimme kuuluu tarjoukseen. Asennamme tietysti antennin sekä digiboksin ilman lisäveloitusta emmekä lähde ennen kuin kaikki toimii niin kuin pitää.

HD-satelliittiantenni
streaming service

Mahtava suoratoistopalvelu

Juuri sellainen joustava TV-elämys minkä olet halunnut. Lataa suoratoistosovellus mobiiliisi ja katso TV-lähetyksia, sisältöjä ohjelma-arkistoista tai valitse katsottavaa tuhansien elokuvien ja sarjojen joukosta. Suoratoistopalvelu sisältyy veloituksetta kaikkiin tilauksiin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Täytyykö minulla olla internetyhteys voidakseni käyttää OnePlacea?

Kyllä, OnePlacen käyttö vaatii internetyhteyden. Suosittelemme vähintään 5 Mbit/s nopeutta saadaksesi parhaan kokemuksen. 

Mitä tapahtuu kun olen tehnyt tilauksen?

  1. Saat käyttäjänimen ja salasanan minkä jälkeen voit aloittaa TV:n katselun heti suoratoistopalvelussamme.
  2. Lähetämme HD-satelliittiantennin sekä digiboksin suoraan kotiisi. Asentajamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle sopivan ajan asennusta varten.
  3. Katsot kaikkia kanavapakettejamme veloituksetta kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi.

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana?

Saat kaikki kanavapakettimme käyttöösi veloituksetta ensimmäisen kolmen kuukauden ajaksi. Lisäksi saat HD-satelliittiantennin sekä OnePlace-digiboksin asennettuna kaupan päälle. 

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen?

Ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen maksat vain valitsemistasi kanavapaketista alkaen Peruspaketti HD 19 €/kk sisältäen kaikki maksut. Voit valita Peruspaketti HD:n lisäksi haluamasi kanavapaketit ja vaihtaa valintoja vaikka joka kuukausi, veloituksetta.

Content

69 kanavaa

Yle TV1 HD

Ylen pääuutiskanava, jonka ohjelmistossa painottuvat erityisesti asia- ja ajankohtaisohjelmat. Kotimaisen vahvan draaman näyttämö. Viihdeprofiililtaan rajoja rikkova ja poliittista satiiria hyödyntävä kanava. Reagoi nopeasti merkittäviin tapahtumiin ja painottaa ohjelmistossaan ajan tasalla pysymistä.

Yle TV2 HD

Yle TV2:n – Kakkosen - ohjelmiston painopiste on draamassa, komediassa, viihteessä, urheilussa ja dokumenteissa. Kanavan aamut ja arki-iltapäivät on omistettu lastenohjelmille

MTV3 HD

MTV3 HD tarjoaa elämyksiä ja saattaa suomalaiset yhteen. Salatut elämät, Tanssii tähtien kanssa, MTV:n uutiset, ulkomaiset menestyssarjat ja elokuvat nähdään kaikki kristallinkirkkaana teräväpiirtona.

Nelonen

Nelonen tarjoaa katsojilleen monipuolista viihdettä, uutisia, asiaohjelmia ja sarjauutuuksia maailmalta, kotimaisia ohjelmia unohtamatta.

Yle Teema & Fem HD

Ohjelma-aika jakautuu tasaisesti Femin sekä Teeman kesken ja kuvaruudussa näkyvä logo kertoo, onko kyseessä Teeman vai Femin ohjelmisto. Yle Teema on jatkossakin elokuville, dokumenteille ja musiikille omistautunut teemallinen kulttuurikanava ja Yle Fem Suomen ruotsin- ja kaksikieliselle yleisölle suunnattu ja pohjoismainen kanava.

Sub

Sub on osallistava, yllättävä ja taatusti täynnä toimintaa. Sub on rohkeasti erilainen kanava nuorekkaaseen makuun. Se on sekoitus ulkomaisia huippusarjoja, leffoja, kotimaisia uutuuksia, tosi-tv:tä, lifestyle-ohjelmia, elokuvia ja takavuosien menestyneimpiä klassikkosarjoja.

TV5

TV5 (Finland)

liv

Liv tuo televisiotarjontaan lifestyle-ohjelmien kattavan paketin. Ohjelmat ovat tuoreita ja varta vasten Liville hankittuja. Kanavan ohjelmisto koostuu viidestä eri aihealueesta; koti, suhteet, minä, sarjat ja ilmiöt. Livillä nähdään mm. Ellen DeGeneresin show, Jamien keittiössä, Isännän ja koiran käytöskoulu, Amyn lailla ja lukuisia muita lifestyleohjelmia.

JIM

Jim on kanava, joka tarjoaa vinkkejä päivittäiseen elämään, viihteellä ja dokumenteilla höystettynä. Jimillä nautit vaihdikkaista sarjoista kuten Hurjista poliisivideoista ja American Hot Rodista. Tee-se-itse ohjelmat ovat hyötyviihdettä parhaimmillaan! Katso kuinka vanhasta lipastosta tehdään uuden veroinen tai hyödynnä kokin mutkattomia kokkausvinkkejä

Kuukauden kanava

Kuukauden kanava

Discovery (F)

Discovery Channelin ohjelmat tunnetaan ympäri maailman, eikä syyttä, sillä kanava tempaa katsojan mukaansa sarjojen ja dokumenttien maailmaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kanavan viihdyttävät ohjelmat paneutuvat elämän ihmeisiin ja ilmiöihin sekä luontoon ja tekniikkaan tavalla, jonka vain Discovery osaa. Discovery Channelilla seuraat elämää avaruudessa, tutustut uskontojen ihmeelliseen maailmaan, tuunaat autoja ja hyppäät lumihuippuisille vuorille. Seuraa maailmalla mainetta keränneitä laatusarjoja kuten Myytinmurtajat, Deadliest Catch, American Guns, Auction Kings, Yuokon Men ja Bear Grylls: Pako Helvetistä. Tutustu sarjoihin ja trailereihin, kanavaan ja sen tarjontaan Disovery Channelin kotisivuilla. Kaikki ohjelmat on tekstitetty tai selostettu Suomeksi. Lähetysaika 24 h/vrk.

C More Juniori

Lasten ikioma kanava. C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

Animal Planet HD

Animal Planet menee luontoon, teräväpiirtona. Jo vuosien ajan Animal Planet on tuonut sinut lähemmäksi henkeäsalpaavaa luonnon kauneutta ja upeita eläinmaailman tarinoita. Tule mukaan nauttimaan luontomatkasta, jossa jokainen pieni yksityiskohta herää henkiin kristallinkirkkaan teräväpiirtokuvan ansiosta. Animal Planet HD tarjoaa sinulle laajan valikoiman eläinmaailman ohjelmia ja tuo sinut lähemmäksi luontoa kuin koskaan.

National Geographic HD

Palkittujen luonto- ja tiededokumenttien erikoiskanava National Geographic teräväpiirtokuvanlaadulla Kanavalla näet lukuisia dokumenttiohjelmia, kuten Air Crash Investigation, Big, Bigger, Biggest, Known Universe, Shark Men ja monet muut kiehtovat ohjelmasarjat ja dokumentit jopa viisi kertaa paremmalla kuvanlaadulla.

National Geographic Wild HD

Luonto-ohjelmia parhaimmillaan! Näet kiehtovat ohjelmat terävämmin ja yksityiskohtaisemmin hehkuvilla väreillä höystettynä Vain HD-kuva tarjoaa tämän elämyksen. Ero normaalikuvaan on valtava! Villi luonto herää eloon olohuoneessasi. Nat Geo Wild HD tarjoaa monipuolisia ja kiehtovia ohjelmia luonto- ja eläinystävien makuun. Kanava on englanninkielinen ja tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa jännittäviä luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja.

HISTORY HD

History HD -kanavalla koet historian merkittävimmät tapahtumat kuin olisit itse paikan päällä. Tutustut myös historian merkkihenkilöihin sekä pääset pohtimaan teorioita historiallisten tapahtumien taustalla.

H2 HD

History-kanavan sisarkanava H2 HD esittää dokumentteja ja asiaohjelmia niiin nyky- kuin kaukaisemmastakin historiasta. History-kanavan sisarkanava H2 HD esittää dokumentteja ja asiaohjelmia niiin nyky- kuin kaukaisemmastakin historiasta.

BBC Earth HD

BBC yhdistää parhaat fakta- ja dokumenttiohjelmistonsa yhdelle kanavalle. Tarjolla takuuvarmaa BBC-laatua upealla HD-kuvalla kruunattuna. BBC yhdistää fakta- ja dokumenttiohjelmistonsa yhdelle kanavalle. Luvassa takuuvarmaa BBC-laatua upealla HD-kuvalla kruunattuna. Kanavalla nähdään mm. BBC:n legendaarinen Sir David Atterborough.

BBC BRIT HD

BBC:n parasta huumoria yhdellä kanavalla. Kanava kantaa maskuliinista profiilia ja lupaa sisältöjä, joita kaikki miehet tulevat rakastamaan. BBC:n parasta huumoria yhdellä kanavalla. Kanava kantaa maskuliinista profiilia ja lupaa sisältöjä, joita kaikki miehet tulevat rakastamaan. Luvassa ohjelmiston kestohitit, kuten Top Gear, Would I Lie to You, Graham Norton Show, sekä draamasarjoja, kuten Uusi Sherlock.

C More First HD

Kaikki uusimmat elokuvat. C More First HD tuo kotiisi täydelliset värit, ylivertaisen terävyyden ja ennennäkemättömän selkeät yksityiskohdat. C More First HD on uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Ensi-iltaan tulee uusi elokuva lähes joka ilta klo 22.00. Vuodessa nähdään n. 300 uutta elokuvaa. C More First HD lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, aina ilman mainoskatkoja.

C More Hits HD

Uutuuselokuvia ja klassikoita teräväpiirtona. C More Hits HD esittää niin uusia menestyselokuvia kuin menneiden vuosien klassikoitakin. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja. C More Hits -kanavan teräväpiirtoversio jakaa taajuuden erään toisessa Pohjoismaassa näkyvän kanavan kanssa. Kun tällä kanavalla on ohjelmaa (yleensä viikonloppuisin), C More Hits HD -kanavalla on meillä lähetystauko. Kanavan ohjelmistoa voi näinä hetkinä kuitenkin katsella peruskuvanlaadulla C More Hits SD -kanavalta kanavapaikalla 36.

C More Series HD

Laatusarjojen uusimmat kaudet HD:na, jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa. C More Series HD näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. HBO:n ja Showtime sarjojen uusimpia tuotantokausia. Uudet jaksot nähdään jopa samanaikaisesti USA:n ensiesityksen kanssa. Viikonloppuisin esitetään tuhteja sarjamaratoneja.

C More Stars HD

Toimintaa ja romantiikkaa. C More Stars -kanavalla esitetään uutuuselokuvia ja klassikoita. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä, seikkailua sekä koskettavia draamoja ja romanttisia komedioita. Katso suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.

SF Kanalen

Ruotsalaisia klassikoita. SF-Kanalen esittää ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja. Ruudussa nähdään monia suomalaistenkin rakastamia hahmoja.

Viasat Sport Premium HD (F)

Viasat Sport Premium HD (F)

Viasat Sport HD (F)

Viasat Sport HD (F)

Viasat Golf HD

Suomen ensimmäinen golf-kanava! Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, US Open, The Open/British Open ja PGA Championship suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Kanavalta myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia. Viasat Golf HD on lisäkanava joka näkyy suoratoistopalvelussamme.

Viasat Urheilu HD

Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup ja Saksan Cup. Jääkiekon ystäville on puolestaan tarjolla NHL ja KHL -otteluita. Viasat Urheilu -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja moottoriurheilua.

Viasat Jalkapallo HD

Kanava keskittyy laadukkaisiin jalkapallotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jalkapallokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja. Ohjelmistossa Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen ja FA Cupin kiinnostavimmat ottelut. Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

Viasat Fotboll HD (F)

Viasat Fotboll HD (F)

Viasat Jääkiekko HD

Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen ykkösjääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan. Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

Viasat Hockey HD (F)

Viasat Hockey HD (F)

C More MAX HD

Urheilua ja sarjoja miehiseen makuun. C More Max HD tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat Formula 1, talviurheilun maailmancupit ja kamppailu-urheilu. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja sekä metsästyksen ja kalastuksen erikoissarjoja.

C More Sport 1 HD

Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.

C More Sport 2

Toinen C More -kanava huippu-urheilulle. C More Sport -kanavat näyttävät huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun ja tenniksen muodossa.

C More Golf HD

C More Golf HD on kanava huippugolfin ystäville. Kanavalla nähdään yksinoikeudella maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour – tietysti suorina lähetyksinä. Kaikkiaan C More Golf HD tarjoaa vuoden aikana jopa 1000 tuntia suoraa lähetystä maailman parhaista golf-turnauksista. PGA Tourilla maailman parhaita golfaajia seurataan lähes viikoittain ja vuoden ympäri. Suoraa lähetystä pelkästään PGA Tourin noin 40 turnauksesta nähdään kauden aikana yli 750 tuntia. PGA Tourin lisäksi kanavan ohjelmistoon kuuluvat mm. vanhojen legendojen tähdittämän Champions Tour, haastajakiertue Web.com Tour sekä makasiiniohjelmia ja koosteita kisojen huippuhetkistä.

Eurosport 1 HD

Eurosport 1 HD:lta näet vuodessa reilut 3 000 tuntia urheilua suorana ja teräväpiirtona. Yli 20 vuoden kokemus urheilun lähettämisestä, on tehnyt Eurosportista kiistatta Euroopan suurimman ja mielenkiintoisimman urheilukanavan. Vuodessa tarjolla on yli 100 eri lajia, monipuolisuus on jotain mistä muut voivat vain haaveilla.

Eurosport 2 HD

Eurosport 2 HD on uuden sukupolven urheilukanava, jolla näet yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain teräväpiirtona yli 80 eri lajista. Kanava toimii sisarkanavana Eurosport HD:lle, eli laajentaa pääkanavan tarjontaa. Talvisin kanavalla vuorottelevat talvilajien maailmancupit lumilautailun ja freestylehiihdon johdolla. Joukkuelajeista mm. jalkapallo, koripallo, käsipallo, rugby, aussifutis ja jenkkifutis ovat kanavan ohjelmistossa. Useat maantiepyöräkisat, kriketti ja moottoriurheilut kuten Freestyle Motocross näkyvät yksinoikeudella Suomessa vain Eurosport 2 HD:lla.

Motorvision TV

Motorvision TV on jokaisen autoja ja moottoripyöriä rakastavan unelmakanava – testejä, arvosteluja, klassikoita, syväluotaavia dokumentteja ja tietysti autourheilua vuorokauden ympäri.

Telia Liiga Studio

Telia Liiga Studio

Telia Liiga 1

Telia Liiga 1

Telia Liiga 2

Telia Liiga 2

Telia Liiga 3

Telia Liiga 3

Telia Liiga 4

Telia Liiga 4

Telia Liiga 5

Telia Liiga 5

Telia Liiga 6

Telia Liiga 6

Telia Liiga 7

Telia Liiga 7

ID Investigation Discovery

Investigation Discovery eli ID on tutkiva kanava, joka sukeltaa syvälle rikollisuuden, oikeuslääketieteen ja paranormaaleiden tutkimusten maailmaan. Katsoja pääsee kurkistamaan tutkimusten salaperäiseen, pimeään ja kiehtovaan puoleen – yksityiskohdat ja mutkikkaat koukerot paljastuvat mysteeri mysteeriltä. Investigation Discovery eli ID on tutkiva kanava, joka sukeltaa syvälle rikollisuuden, oikeuslääketieteen ja paranormaaleiden tutkimusten maailmaan. Katsoja pääsee kurkistamaan tutkimusten salaperäiseen, pimeään ja kiehtovaan puoleen – yksityiskohdat ja mutkikkaat koukerot paljastuvat mysteeri mysteeriltä.

Discovery Science

Discovery Science kasvattaa katsojan yleistietoa Se on Suomen ainoa kanava, joka omistautuu tieteen maailmaan vuorokauden ympäri. Katsomalla tätä kanavaa, voit oppia uusinta uutta esimerkiksi avaruustutkimuksesta tai ympäristötekniikasta.

Discovery World

Discovery World tuo maailman katsojalle sellaisena kuin se on ja aina on ollut Kanava tarjoaa ohjelmia ihmisen historiasta ja kehittymisestä sekä kertoo värikkäitä tarinoita ihmisten erilaisista kohtaloista aina antiikin Roomasta 1900-luvun maailmansotiin ja nykypäivän kertomuksiin.

MTV

MTV:llä voit nauttia lukuisista realitysarjoista. Kanavalla nähdään sarjoja kuten The Hills, The City, MADE ja Jackass Illan pimetessä nähdään uutuusmusavideoita esittelevä Sparking New -ohjelma. Hyvän aamun viikon jokaisena päivänä takaa musiikkiohjelma MTV Breakfast Club.

Trace Urban HD

Teräväpiirtona esitettävä musiikkikanava tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen urbaanin musiikin suosituimpia genrejä. Teräväpiirtona esitettävä musiikkikanava tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen urbaanin musiikin suosituimpia genrejä – R&B:tä, hiphoppia, dancea ja rhythmic poppia. Ohjelmisto koostuu pääosin musiikkivideoista (90%), mutta mukaan mahtuu myös eksklusiivisia artistihaastatteluja sekä urbaaniin kulttuuriin keskittyviä ohjelmaosioita. Ei realityä, ei draamaa – pelkkää musiikkia! Kanava on suunnattu erityisesti 15-34 -vuotiaille televisionkatsojille.

VH1

Vh1 on musiikkikanava sinulle, joka rakastat tuoreimpia hittikappaleita, mutta myös suosikkeja menneiltä vuosikymmeniltä. Vh1 on musiikkikanava sinulle, joka rakastat tuoreimpia hittikappaleita, mutta myös suosikkeja menneiltä vuosikymmeniltä. Kanavalta näet niin musiikkivideot, dokumentit kuin konsertitkin. Vh1:llä matkataan musiikin siivin ajassa taaksepäin ja jälleen takaisin nykyhetkeen. Anna musiikin kuljettaa sinua tunnelmasta toiseen – poppia, hip hoppia, rockia ja tietysti parhaat dance-biisit. Kaikki täydellisenä sekoituksena.

VH1 Classic

VH1 Classic tähtää musiikkivalikoimallaan ja ohjelmatarjonnallaan häpeilemättömään nostalgiaan Herkullisia klassikoita 60–90-luvuilta katsojille, jotka haluavat viettää tunteita nostattavia hetkiä heihin vaikuttaneiden kappaleiden parissa. Elvis, Jackson 5, Beatles, ABBA tai Bruce Springsteen – kaikille löytyy muisteltavaa.

Disney Junior

Disney junior on TV-kanava, joka on suunnattu 2–5 -vuotiaille Disney junior -kanavaa yhdessä lapsensa kanssa katsovat vanhemmat huomaavat, että se on turvallinen kanava, joka sisältää leikkiä, oppimista, herttaisia tarinoita ja musiikkia. Tarkoin valittujen ohjelmien joukosta löytyvät mm. Mikki Hiiren kerhotalo, Sofia Ensimmäinen ja Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot. Kanavalla ei näytetä mainoksia eikä väkivaltaa.

Disney Channel

Disney Channel on suosittu lasten ja nuorten oma tv-kanava Disney Channel näyttää musikaalielokuvia ja komedioita (High School Musical, Hannah Montana ja Camp Rock), sarjoja (Totally Spies, Viiden tähden merielämää, Waverly Placen velhot) sekä klassikkopiirrettyjä (kuten 101 Dalmatialaista). Disney Channel on turvallinen, sillä kanavalla ei näytetä mainoksia eikä väkivaltaa.

Disney XD

Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville Tutustu tietokonepelisankari Aaron Stoneen ja lähde kaverusten, Zeken ja Lutherin kanssa skeittilautaseikkailuun. Pääset näkemään myös sarjoja Kid vs Kat sekä Finias ja Ferb. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia.

Nick Jr.

Nick Jr. on pienten lasten ikioma tv-kanava Nick Jr. on pienten lasten ikioma tv-kanava ilman mainoksia. Vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmaa, kaikkea piirroselokuvista huippuhauskoihin sarjoihin ja peleihin.

Nickelodeon

Nickelodeon tekee kaiken lasten ehdoilla ja se onkin yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä lasten multimedia-brändeistä. Kanavalla nähdään ohjelmaa 3-13-vuotiaille lapsille. Lähetysaika: 06.00-22.00 Nickelodeon tekee kaiken lasten ehdoilla ja se onkin yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä lasten multimedia-brändeistä. Kanavalla nähdään ohjelmaa 3-13-vuotiaille lapsille. Eri ikäryhmille suunnatut sarjat ja piirretyt viihdyttävät, mutta myös opettavat. Perheen pienimpien ohjelmat kehittävät lasten loogista ajattelua, laskutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Koululaiset puolestaan voivat seurata suosittuja näyteltyjä sarjoja ja komedioita. Nickelodeonin ohjelmista mainittakoon mm. Paavo Pesusieni, Seikkailija Dora, Avatar, Littlest Pet Shop, iCarly, My Little Pony, Totally Spies, Winx Club ja Marvin Marvin. HUOM! Kanava on ruotsinkielinen. Lähetysaika: 06.00-22.00

Cartoon Network

Laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava tyydyttää vaativammankin piirrettyfanin nälän Kanavalla nähdään runsas kattaus myös lapsille ja nuorille suunnattuja sarjoja. Lähde mukaan My Spy Familyn seikkailuihin, ihmettele Ben 10:n muuntautumista avaruusolioiksi, tee laboratoriokokeita yhdessä Dexterin kanssa. Seuranasi ovat myös Robotboy ja The Powerpuff Girls sekä monet muut hahmot.

Boomerang

Boomerang tarjoaa niin lapsille kun myös piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta Kanavalla nähdään Looney Tunesin hahmot, Tom & Jerry, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset. Boomerangilta näet myös uusimmat jaksot Ben10, The Latest Buzzista, Total Drama Islandista, Jhonny Bravosta ja muista suosikkipiirretyistä.

NickToons

NickToons

CNN International

CNN on yksi maailman tunnetuimmista uutiskanavista ja korvaamaton tietolähde sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista Tuoreimpien uutisten lisäksi näet mielenkiintoiset dokumentit, matkailuohjelmat ja talkshowt. Ohjelmistossa mm. ajankohtaisohjelmat Quest Means Business ja Piers Morgan Tonight.

BBC World News

BBC World News on johtava globaali uutiskanava. Englanninkielinen kanava tarjoaa tärkeimmät uutiset maailmalta aina heti tuoreeltaan, 24 tuntia vuorokaudessa. Ajankohtaisohjelmat ja analyysit porautuvat myös liike-elämän, urheilun, teknologian, matkailun ja kulttuurin aiheisiin. Lisäksi kanavilla nähdään korkean profiilin haastatteluja sekä palkittuja dokumenttisarjoja.

Bloomberg

Bloomberg Television on kansainvälinen talousuutisten erikoiskanava, joka pitää sinut ajan tasalla liike- ja talousmaailman tapahtumista Kanavan toiminta-ajatus kertoo kaiken olennaisen; Bloomberg Television tarjoaa tuoreet talousuutiset katsojiensa haluamassa muodossa 24 tuntia vuorokaudessa.

CNBC

CNBC

DW English

Deutsche Welle (English)

AlfaTV

AlfaTV

Blue Hustler

Blue Hustler on pehmeämpi aikuisviihdekanava niin naisten kuin miesten makuun. Alan huippustudioiden tuottamat elokuvat ovat niin naisten kuin miesten makuun. Lähetysaika klo 00.00–06.00. Kanava on englanninkielinen.

Google, Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tuotemerkkejä.