Suorat F1-lähetykset C Morella
© C More

OnePlace tekee TV-elämyksestäsi täysin uudenlaisen

Nyt huipputarjous uusille kanavapaketin tilaajille:

Kanavapaketit ensimmäiset 3 kk 0 €
Uusi OnePlace UHD-digiboksi 0 €
HD-antenni ja perusasennus 0 €
Suoratoistopalvelu 0 €
Tuhansia tunteja urheilua, elokuvia ja sarjoja

OnePlace UHD-digiboksi 

Uusin digiboksimme luo täysin uudenlaisen TV-elämyksen missä kaikki löytyy yhdestä paikasta: TV, elokuva ja sarjat suoratoistomahdollisuudella sekä huikea tarjonta pelejä ja sovelluksia Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. 

Helpompi löytää katseltavaa

TV, elokuvien ja sarjojen suoratoisto, ohjelma-arkistot, nauhoitukset, pelit ja sovellukset koottuna yhteen paikkaan mistä näet helposti kaiken mistä valita katsottavaa.

Löydä nopeammin puhehaulla

OnePlacella voit etsiä sisältö kaikesta saatavilla olevasta. Paina kaukosäätimen Voice-painiketta käyttääksesi puhehakua ja löydä haluamasi sisältö.

Bluetooth-kaukosäädin

Kaukosäädin yhdistyy OnePlaceen Bluetoothilla: tämän ansiosta kaukosäädin ei vaadi toimiakseen näköyhteyttä OnePlaceen eli voit asettaa sen melkein minne vaan.

Älykkäitä suosituksia

Mitä enemmän käytät OnePlacea, sitä paremmin se tuntee sinut. Canal Digital työskentelee jatkuvasti tarjotakseen sinulle parhaita mahdollisia TV- ja elokuvasuosituksia.

Sisäänrakennettu Chromecast

OnePlace on myös toimiva Chromecast-vastaanotin. Et tarvitse mitään muuta yhdistääksesi mobiililaitteesi tai tietokoneesi televisioosi: jaa videoita, kuvia ja musiikkia suoraan isolle ruudullesi.

Katso TV:tä missä ja milloin haluat

Aloita elokuvan katselu OnePlacella ja jatka katselua riippumatossa, autossa tai mökillä. Suoratoistopalvelumme mahdollistaa tilaukseesi kuuluvan sisällön katselun missä vain haluat.

Tämä kuuluu tarjoukseen

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin (C More Total, Viasat Urheilu, Perhe HD ja Peruspaketti HD) 3 kk ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alkaen 19 €/kk, sisältäen HD-laitteet (OnePlace UHD-digiboksi, HD-antenni ja perusasennus). Kanavapaketteja voit vaihtaa kuluitta halutessasi vaikka joka kuukausi. Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Laite-edut voimassa vain 24 kk sopimuksen yhteydessä.

Peruspaketti HD

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. 19,00 €/kk

Perhe HD

Paras ja suosituin kanavapakettimme! Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia. +20,00 €/kk

C More Total

C More Total -paketin kanavilta näet suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja HBO-sarjat sekä puhutuimmat dokumentit. +24,90 €/kk

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näes suosituimpien lajien tärkeimmät turnaukset ja tapahtumat. +24,95 €/kk

Satelliittiantenni & asennus 0 €

HD-satelliittiantennimme kuuluu tarjoukseen. Asennamme tietysti antennin sekä digiboksin ilman lisäveloitusta emmekä lähde ennen kuin kaikki toimii niin kuin pitää.

HD-satelliittiantenni
streaming service

Mahtava suoratoistopalvelu

Juuri sellainen joustava TV-elämys minkä olet halunnut. Lataa suoratoistosovellus mobiiliisi ja katso TV-lähetyksia, sisältöjä ohjelma-arkistoista tai valitse katsottavaa tuhansien elokuvien ja sarjojen joukosta. Suoratoistopalvelu sisältyy veloituksetta kaikkiin tilauksiin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Täytyykö minulla olla Internet-yhteys voidakseni käyttää OnePlacea?

OnePlace toimii sekä Internet-yhteydellä että ilman Internet-yhteyttä. Käyttäessäsi OnePlacea ilman Internet-yhteyttä, voit katsoa kanavapakettitilaukseesi kuuluvia TV-lähetyksiä. Parhaan katselukokemuksen saat kuitenkin kytkiessäsi OnePlacen Internetiin. Suosittelemme käyttämään Wi-Fi:n sijaan kiinteän Internet-yhteyden käyttämistä. Se on vakaampi, eikä salasanaa tarvita.

Mitä tapahtuu kun olen tehnyt tilauksen?

  1. Saat käyttäjänimen ja salasanan minkä jälkeen voit aloittaa TV:n katselun heti suoratoistopalvelussamme.
  2. Lähetämme HD-satelliittiantennin sekä digiboksin suoraan kotiisi. Asentajamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle sopivan ajan asennusta varten.
  3. Katsot kaikkia kanavapakettejamme veloituksetta kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi.

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana?

Saat kaikki kanavapakettimme käyttöösi veloituksetta ensimmäisen kolmen kuukauden ajaksi. Lisäksi saat HD-satelliittiantennin sekä OnePlace-digiboksin asennettuna kaupan päälle. 

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen?

Ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen maksat vain valitsemistasi kanavapaketista alkaen Peruspaketti HD 19 €/kk sisältäen kaikki maksut. Voit valita Peruspaketti HD:n lisäksi haluamasi kanavapaketit ja vaihtaa valintoja vaikka joka kuukausi, veloituksetta.