Netflix House of Cards

Jos sinulla on OnePlace-digiboksi ja Netflix-tilaus, voit yksinkertaisesti kirjautua Netflixiin OnePlace-digiboksillasi ja aloittaa katselun. Voit myös hankkia Netflixin OnePlacen kautta. OnePlace-digiboksilla on: - kaikki sisältö koottuna yhteen paikkaan - nyt helppo ja nopea pääsy Netflixiin - jatkuvasti kehittyviä toimintoja - älykkäämmät, yksinkertaisemmat ja nopeammat toiminnot

Uusin päivityksemme tuo Netflixin suoraan OnePlace-digiboksille. Netflixin käyttö vaatii oman Netflix-tilauksensa, jonka voit tehdä suoraan OnePlace-digiboksin kautta.

OnePlace-digiboksin kaukosäätimellä saat vaihdettua helposti tv-kanavien ja Netflixin välillä. Jos sinulla 4K-tv, voit hyödyntää sitä OnePlace-digiboksillasi, sillä Netflix lähettää joitain sisältöjä 4K-tarkkuudella.

Netflix on yksi maailman suurimmista ja johtavista viihdepalvelujen tarjoajista. Netflix tuottaa myös itse huippulaadukkaita sarjoja ja -elokuvia, joita on nähtävissä vain Netflixillä. Tunnetuimpiin Netflix-sarjoihin lukeutuvat mm. House of Cards ja Orange is the new Black.