Antenniverkon maksu-tv -kanavat pimenevät 17.5.

Kaikki antenniverkon maksu-tv kanavat siirtyvät uuteen DVB-T2-lähetystekniikkaan 17.5.2017 jolloin kanavat pimenevät kaikista antenniverkon TV-talouksista, joilla ei ole DVB-T2 virittimellä varustettua televisiota tai digiboksia.

Vaihtoehtoina on ostaa DVB-T2 virittimella varustettu uusi televisio tai digiboksi. Mikäli antennitaloudet haluavat seurata antenniverkon kautta teräpiirtokanavia on heillä edessä myös uuden VHF-antennin ostaminen ja asennus. Uusien antenniverkon laitteiden hankinta kuten television, VHF-antennin ja asennuksen kustannus antennitaloudelle on helposti yli 500€ kustannus.

Tai sitten voit valita helpoimman ja edullisemman tien eli siirtyä vastaanottamaan tv-kanavia satelliittivastaanoton kautta ostamalla Canal Digitalin kanavapaketit.

Canal Digital tarjoaa Sinulle:

HD-antennin & asennuksen 0€
HD-digiboksin & asennuksen 0€

Kanavapaketit 3 kuukauden ajaksi 0€, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi. 24 kk sitova sopimus.

Vaihda kanapaketteja halutessasi kuukausittain veloituksetta soittamalla asiakaspalveluun.

Kanavatarjonta noin 30 HD-kanavaa kuten YLE TV 1 HD, YLE TV 2 HD ja MTV3 HD.

Kanavapaketeissa urheilua kuten Formula 1, jääkiekkoa KHL ja NHL, jalkapalloa La Liga, Premier League ja paljon muuta. Elokuvia huippustudioilta kuten Disneyltä kuten Bolt, Pirates of the Caribbean, tv-sarjoja Foxilta kuten Prison Break, X-Files ABC-studiolta Greyn Anatomia. Ja tietysti huippudokumentteja ja lastenohjelmia.

Suoratoistopalvelu, jolla tallennat ohjelmia sekä katsot niitä kaikilla laitteilla: mobiili, tabletti, tietokone, digiboksi.

Vuokraamo, josta uusimmat elokuvat vuokralle helposti.

Ilmainen Canal Digital mobiilisovellus sekä sovellukset Apple TV:lle ja Samsung Smart TV:lle.

Tutustu & Tilaa nyt!