Pimenevätkö maksu-tv-kanavasi 17.5.?

Kaikki antenniverkon maksu-tv kanavat siirtyvät uuteen DVB-T2-lähetystekniikkaan 17.5.2017, jolloin maksu-tv-kanavat pimenevät kaikista antenniverkon TV-talouksista, joilla ei ole DVB-T2 -virittimellä varustettua televisiota tai digiboksia.

Vaihtoehtoina on esimerkiksi ostaa DVB-T2 virittimellä varustettu uusi televisio tai digiboksi. Mikäli antennitaloudet haluavat seurata antenniverkon kautta teräpiirtokanavia on heillä edessä myös uuden VHF-antennin ostaminen ja asennus. 

Tai sitten voit valita helpon ja edullisen tien eli siirtyä vastaanottamaan tv-kanavia satelliittivastaanoton kautta hankkimalla Canal Digitalin kanavapaketit.

Canal Digital tarjoaa Sinulle:

500 kpl erä! HD-digiboksin, antennin & asennuksen 0 €

Kanavapaketit 3 kuukauden ajaksi 0 €

 

500kpl erä! HD-digiboksi, antenni ja asennus 0€

Kanavapaketit 3 kuukauden ajaksi 0 €, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alk. 19€/kk. 24 kk sitova sopimus.

Vaihda kanapaketteja halutessasi kuukausittain veloituksetta soittamalla asiakaspalveluun.

Kanavatarjonnassa noin 30 HD-kanavaa kuten YLE TV 1 HD, YLE TV 2 HD ja MTV3 HD.

Kanavapaketeissa urheilua kuten Formula 1, jääkiekon KHL ja NHL, jalkapallon La Liga, Englannin Valioliiga ja paljon muuta. Elokuvia huippustudioilta kuten Disneyltä Bolt ja Pirates of the Caribbean, tv-sarjoja Foxilta (mm. Prison Break ja X-Files) sekä ABC-studiolta (mm. Greyn Anatomia). Tietysti myös huippudokumentteja ja lastenohjelmia.

Suoratoistopalvelu, jolla tallennat ohjelmia sekä katsot niitä kaikilla laitteilla: mobiili, tabletti, tietokone, digiboksi.

Leffavuokraamo, josta vuokraat uusimmat elokuvat helposti.

Kanavapaketteihin sisältyy Canal Digital -mobiilisovellus sekä sovellukset Apple TV:lle ja Samsung Smart TV:lle.

Tutustu & Tilaa nyt!