Kilpailun säännöt:

C Moren kuluttajakilpailu: Matka Game of Thronesin kuvauspaikoille
Kilpailu: Matka Game of Thronesin kuvauspaikoille Kroatiaan (Dubrovnik/Split)
Osallistumalla annat luvan suoramarkkinointiin. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

1. Järjestäjä
Kilpailun järjestää Canal Digital Finland Oy (Y-tunnus: 0900990-9, jäljempänä "CD"). Palkinnon luovuttaa MTV Oy. Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, kilpailuun liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.

2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta Canal Digital Finlad Oy:n sekä MTV Oy:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailuun voi osallistua ilmoitetulla tavalla ja toimimalla kilpailusääntöjen mukaisesti. Osallistumissivuston löydät täältä. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Tiedot annetaan vain CD:n käyttöön, ei Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa 28.3.2019 ja päättyy 2.5.2019. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan seuraava palkinto: C Moren kuluttajakilpailu: Matka Game of Thronesin kuvauspaikoille: Dubrovnik/Split, Kroatia 7.-11.6.2019.

Palkinto sisältää alla olevat asiat voittajalle ja hänen ystävälleen:
Matka sisältää Finnairin meno-paluulennot, yksi laukku ruumaan, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 yötä hotellissa, aamiainen, illalliset (sis. 1 lasi viiniä / olutta) ja päiväohjelmassa mainitut kiertokäynnit ja sisäänpääsymaksut. Hinta ei sis. matkavakuutusta, matkoja Suomessa, eli matka alkaa ja päättyy Helsinki-Vantaan lentokentälle. Koko matkan ajan mukana seuraavat C Moren ammattilaiset ja kohteessa on mukana englanninkielinen paikallisopas. Retkiin osallistumisessa tulisi huomioida liikuntarajoitteisuus, koska maasto voi paikoitellen olla haastava.

Palkinto: 2 hengen matka Kroatiaan (Dubrovnik / Split) 7.-11.6.2019. Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo kokonaisuudessaan on 3000 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. CD pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon tai jonkin palkinnon yksittäisistä osista toisiin vastaavan arvoisiin. Palkinto ei sisällä ohjelman ulkopuolisia kustannuksia/järjestelyjä, kuten esimerkiksi matkoja Helsinkiin. Palkinto ei myöskään sisällä Kroatiaan tarvittavien matkustusasiakirjojen hankkimisesta mahdollisesti aiheutuvia kuluja. Matkalle lähtijällä tulee olla voimassa olevat matkustusasiakirjat kuten passi ja matkavakuutus.

5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen
Kilpailun voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä 3.5.2019 ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa valinnasta, taikka voittaja ei halua käyttää palkintoa, arvomme palkinnolle uuden voittajan. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. CD:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut
Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Samoin palkinnon voittaja vastaa tarvittavien matkustusasiakirjojen hankinnasta. Lisätietoa saa esimerkiksi Finnairin sivuilta osoitteesta https://www.finnair.com/fi/fi/information-services/before-the-flight 

Palkinnon voittaja vapauttaa CD:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. CD:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin
Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin kuuluvat CD:lle. 

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Lisäksi tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan viimeistään 3 kk kuluessa arvonnan päättymisestä.Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.