Formula 1

Kaikki suosikkilajisi HD:na kotiisi ja mukaasi!

Huipputarjous uusille kanavapaketin tilaajille:

Kanavapaketit ensimmäiset 3 kk 0 €
OnePlace UHD-digiboksi 0 €
HD-antenni ja perusasennus 0 €
Suoratoistopalvelu 0 €
Hinta alk. 19,00 €/kk*
Tilaa

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja ei koske tarjouksen voimassaoloaikana irtisanottuja talouksia. 3 kk tutustumisjakso 0 € sisältää seuraavat kanavapaketit: C More Total, Perhe HD ja Peruspaketti HD. 3 kk tutustumisjakson jälkeen vapaavalintainen kanavapaketti, esim. Peruspaketti HD 19 €/kk, C More Total -paketti 48,90 €/kk sisältäen Peruspaketti HD:n tai Perhe HD -kanavapaketti 39 €/kk. Hinnat sisältävät korttimaksun 4,10 e/kk. Kanavapakettia voi vaihtaa kuukausittain. OnePlace UHD -digiboksi 0 € (norm. 269 €). Palvelu edellyttää 24 kk sitovan tilauksen Canal Digitalin kanavapaketista ja Canal Digitalin -digiboksin. Toimitusmaksu nyt 0 € (norm. 30 €). Kokonaiskustannus 24 kk ajalta alkaen 399 €. Tarjoukseen sisältyy HD-satelliittiantenni ja kattava koko laitteiston perusasennus. Suurin osa asennuksista saadaan tehtyä perusasennuksella veloituksetta. Asentajan soittaessa voi vielä erikseen sopia mahdollisista lisäkuluista. Kaupanpurkuoikeus 14 päivää tilauksesta. Tutustu sopimusehtoihin.

Tutustu tarjousehtoihin

Canal Digital tarjoaa kaikki suosikkilajisi ja viihdettä joka hetkeen!

Canal Digital tuo kaikki suosituimmat tv-sisällöt kotiisi ja mukaasi kaikkiin laitteisiin. Luotettava satelliittisignaalimme varmistaa loistavan kuvanlaadun kaikkialle Suomeen – antenniverkon tai nettiyhteyden laadusta riippumatta. Näet parasta viihdettä elokuvista sarjamaratoneihin ja lastenohjelmiin sekä kaikki suosikkilajisi jalkapallosta jääkiekkoon ja formuloihin. Nyt saat HD-antennin sekä asennuksen kaupan päälle! Mobiilisovelluksen saat käyttöösi heti, kun tilauksesi on rekisteröity.

Suorat Formula 1 -kisaviikonloput C Morella
Suorat Formula 1 -kisaviikonloput C Morella
© C More

Suorat F1-lähetykset C Morella

Katso kaikki Formula 1 -osakilpailut harjoituksineen ja aika-ajoineen suorina HD-lähetyksinä. C Moren monipuolisiin F1-lähetyksiin kuuluvat myös kattavat ennakkotunnelmat sekä jälkihöyryt asiantuntijahaastatteluineen.

Jääkiekon MM-kisat C Morella
Jääkiekon MM-kisat C Morella
© C More

Jääkiekon MM-kisat ja CHL

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut sekä Champions Hockey Leaguen seuraat suorana C Morelta. Lisäksi SHL - Svenska Hockeyligan ottelut.

Mestarien Liiga C Morella
Mestarien Liiga C Morella
© C More

Mestarien liiga, La Liga ja UEFA Eurooppa-liiga

C More näyttää yksinoikeudella UEFA Champions Leaguen ottelut suorina lähetyksinä. Jalkapallofanit pääsevät nauttimaan myös Espanjan La Ligan sekä UEFA Eurooppa-liigan otteluista.

Timanttiliiga
Timanttiliiga C Morella
© C More 2018

Maailman parasta yleisurheilua C Morella

Maailman parhaat yleisurheilijat kisaavat kaksituntisissa Timanttiliigan illoissa toukokuusta syyskuulle. Tammi-helmikuun hallikaudella seurataan IAAF World Challengen osakilpailuita.

Game of Thrones 8. kausi
jenkkitahtiin C Morella

Game of Thronesin 8. ja viimeinen tuotantokausi jenkkitahtiin C Morella 15.4. alkaen.

Taistelu Westerosin herruudesta ja tulevaisuudesta huipentuu eeppiseen finaaliin Game of Thronesin huhtikuussa alkavalla päätöskaudella. Luvassa on kuusi jaksoa kattava tunteikas ja katkeransuloinen päätös, kun hahmojen on kohdattava toisensa yhteisen vihollisen edessä.

Paras TV-sisältö

Loistavaa kuvanlaatua kaikkialle Suomeen!

Luotettavan satelliittisignaalin avulla Canal Digital toimii sielläkin, missä antenniverkon TV-signaali on heikko tai netin toiminta takkuilee – Canal Digital tuo HD-lähetykset kaikkialle Suomeen!

Asennus kaupan päälle

HD-laitteet & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme asentaa laitteet kotiisi ja virittää kanavat katseluvalmiiksi. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin!

Tutustu kanavapaketteihin 3 kk ajan

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin (C More Total, Perhe HD ja Peruspaketti HD) kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alkaen 19 €/kk. Kanavapaketteja voit vaihtaa kuluitta halutessasi vaikka joka kuukausi. Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. 24 kk sopimus.

Posse
MTV3 | Posse
MTV3

Peruspaketti HD – 3 kk 0 €

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. Näet suosituimmat kotimaiset kanavat HD-kuvalla sekä valtavan määrän urheilua Eurosportilta sekä MotorvisionTV:ltä.

Bones
Bones
© FOX+

Perhe HD – 3 kk 0 €

Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD. Kaikkiaan yli 50 kanavaa, joista 16 on HD-kanavia.

Formula 1
C More Total | Formula 1
C More Total

C More Total – 3 kk 0 €

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketin kanavilta näet suosituimmat urheilulajit, laadukkaat uutuuselokuvat, lastenohjelmat sekä ajankohtaisimmat menestyssarjat.

OnePlace UHD-digiboksi 

Uusin digiboksimme luo täysin uudenlaisen TV-elämyksen missä kaikki löytyy yhdestä paikasta: TV, elokuva ja sarjat suoratoistomahdollisuudella sekä huikea tarjonta pelejä ja sovelluksia Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. 

Helpompi löytää katseltavaa

TV, elokuvien ja sarjojen suoratoisto, ohjelma-arkistot, nauhoitukset, pelit ja sovellukset koottuna yhteen paikkaan mistä näet helposti kaiken mistä valita katsottavaa.

Löydä nopeammin puhehaulla

OnePlacella voit etsiä sisältö kaikesta saatavilla olevasta. Paina kaukosäätimen Voice-painiketta käyttääksesi puhehakua ja löydä haluamasi sisältö.

Bluetooth-kaukosäädin

Kaukosäädin yhdistyy OnePlaceen Bluetoothilla: tämän ansiosta kaukosäädin ei vaadi toimiakseen näköyhteyttä OnePlaceen eli voit asettaa sen melkein minne vaan.

Älykkäitä suosituksia

Mitä enemmän käytät OnePlacea, sitä paremmin se tuntee sinut. Canal Digital työskentelee jatkuvasti tarjotakseen sinulle parhaita mahdollisia TV- ja elokuvasuosituksia.

Sisäänrakennettu Chromecast

OnePlace on myös toimiva Chromecast-vastaanotin. Et tarvitse mitään muuta yhdistääksesi mobiililaitteesi tai tietokoneesi televisioosi: jaa videoita, kuvia ja musiikkia suoraan isolle ruudullesi.

Katso TV:tä missä ja milloin haluat

Aloita elokuvan katselu OnePlacella ja jatka katselua riippumatossa, autossa tai mökillä. Suoratoistopalvelumme mahdollistaa tilaukseesi kuuluvan sisällön katselun missä vain haluat.

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Canal Digitalin asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä. Voit myös ladata ohjelmia mukaasi ja katsoa niitä ilman nettiyhteyttä esim. lentokoneessa tai junassa.

Canal Digital kaikilla laitteilla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Täytyykö minulla olla internetyhteys voidakseni käyttää OnePlacea?

Kyllä, OnePlacen käyttö vaatii internetyhteyden. Suosittelemme vähintään 5 Mbit/s nopeutta saadaksesi parhaan kokemuksen. Mikäli sinulla ei ole internetyhteyttä, asentajamme huolehtii sinulle oikeanlaisen digiboksin.

Mitä tapahtuu kun olen tehnyt tilauksen?

  1. Saat käyttäjänimen ja salasanan minkä jälkeen voit aloittaa TV:n katselun heti suoratoistopalvelussamme.
  2. Lähetämme HD-satelliittiantennin sekä digiboksin suoraan kotiisi. Asentajamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle sopivan ajan asennusta varten.
  3. Katsot kaikkia kanavapakettejamme veloituksetta kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi.

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana?

Saat kaikki kanavapakettimme käyttöösi veloituksetta ensimmäisen kolmen kuukauden ajaksi. Lisäksi saat OnePlace -digiboksin ja HD-satelliittiantennin asennettuna kaupan päälle. 

Mitä maksan ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen?

Ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen maksat vain valitsemistasi kanavapaketista alkaen Peruspaketti HD 19 €/kk. Voit valita Peruspaketti HD:n lisäksi haluamasi kanavapaketit ja vaihtaa valintoja vaikka joka kuukausi, veloituksetta. Lue lisää kaikista kanavapaketeista.

Google, Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tuotemerkkejä.