Mange hunder
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation

Vuoden 2019 Oscar-ehdokkuuden saaneita elokuvia Canal Digitalilla!

Oscar-ehdokkaat julkistettiin tiistaina 22.1. Tässä vinkkimme elokuvasuosikeista, jotka kannattaa katsoa ennen Oscar-gaalaa 24.2.2019.

Kauhutrillerissä eletään maailmassa, jonka ovat vallanneet äänen perusteella metsästävät olennot. Nelihenkinen perhe joutuu pakenemaan henkensä edestä - täydessä hiljaisuudessa. Jännittävää trilleriä tähdittävät Emily Blunt ja John Krasinski, joka on myös ohjannut elokuvan. A Quiet Place -elokuva on ehdolla Paras äänitehoste -kategoriassa.

Menestyksekkään Ihmeperhe-elokuvan kakkososa on yhtä vauhdikas kuin suosittu ensimmäinen animaatioelokuvakin. Elli Vaara palkataan keulakuvaksi supersankareiden laillistamiskampanjaan, ja Ilu astuu arkisankarin saappaisiin jäädessään kotiin perheen lasten kanssa. Ihmeperhe 2 on ehdolla parhaan animaatioelokuvan kategoriassa.

Tarina kertoo 12-vuotiaasta Atari Kobayashista, korruptoituneen pormestari Kobayashin suojatista. Kaikki Megasakin kaupungin lemmikkikoirat karkotetaan Kaatopaikkasaarelle. Seikkailu alkaa, kun Atari kaappaa juniorilentokoneen päästäkseen saarelle etsimään henkivartijakoiransa Spotsin. Isle of Dogs on ehdolla kahdessa kategoriassa: Paras animaatioelokuva ja Paras musiikki.

Traagisen perhetapahtuman kokenut entinen sotilaspappi Ernst Toller aloittaa pienen seurakunnan pappina New Yorkissa. Tolleria lähestyy raskaana oleva Mary, jonka aviomies on ilmeisen epävakaa ja radikaali aktivisti. Toller sotkeentuu asiaan ja on pakotettu kohtaamaan vaikean menneisyytensä. First Reformed -elokuva on ehdolla Paras alkuperäiskäsikirjoitus -kategoriassa.

Elokuvassa matkataan 1970-luvun Mexico Cityyn ja näennäisesti normaalille keskiluokkaista perhettä. Roma kuvaa myrskyisää vuotta Colonia Roma -alueella asuvan, näennäisesti normaalin keskiluokkaisen perheen elämässä. Netflix-elokuva on nimetty ehdokkaaksi kymmenessä eri kategoriassa, mm. Paras elokuva, Paras naisnäyttelijä, Paras naissivuosa, Paras lohjaus, Paras alkuperäinen käsikirjoitus ja Paras lavastus...