Prinsessa ja sammakko

Koko perheen suosikit: Perhe HD -paketti

  • Suosituimmat kotimaiset kanavat HD:na
  • Kymmeniä kanavia koko perheelle
  • Leffa- ja sarjakirjasto
  • Suoratoistona kaikilla laitteilla
  • OnePlace UHD-digiboksi
  • Jopa 500 tuntia tallennustilaa
  • Ilmainen asennus

39 €/kk

1 kk  € 0/kk

Tilaa heti

24 kk sitova tilaus. 24 kk tilausjakson kokonaiskustannus 897 €.

Kymmeniä kansainvälisiä suosikkikanavia koko perheelle

Kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD. Saat kokoelman maailman parhaita dokumenttikanavia, uutiskanavia ja valtavan määrän lastenohjelmaa, myös suoratoistona. Pakettiin kuuluu myös kattava kokoelma sarjamaratoneja ja elokuvia suoratoistona.

Paketti koko perheelle

Pakettiin kuuluvat Peruspaketti HD ja Perhe HD -kanavapaketit:

Paw Patrol Paramount+:lla

Paw Patrol Paramount+:lla

Animals with cameras
© 2018 BBC Earth
TV hvor du vil alt

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Canal Digitalin asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä. Voit myös ladata ohjelmia mukaasi ja katsoa niitä ilman nettiyhteyttä esim. lentokoneessa tai junassa.

Ladataan

OnePlace -digiboksi kokoaa kaiken viihteen yhteen paikkaan: käytössäsi on koko Canal Digitalin tarjonta sekä suoratoistosovellukset ja pelit Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. Digiboksia ohjaat Bluetooth-kaukosäätimellä sekä kätevällä puhehaulla ja siihen saat halutessasi hankittua 1 TB -kovalevyn ohjelmien tallentamista varten.

HD-laitteet kotiin toimitettuina & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme tuo tilaamasi laitteet suoraan kotiisi, asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin!

Vi kommer hjem til deg

Jos kaipaat tilaukseesi pääosin urheilua, tutustu pakettiimme, joka sisältää koko C Moren urheilutarjonnan formuloista Mestarien liigaan ja Timanttiliigaan.