Pyöräilyä Eurosportilla

Suosituimmat kotimaiset HD:na: Peruspaketti HD

Valintasi, jos haluat peruskanavat loistavalla kuvanlaadulla.

  • Ylen kanavat ja MTV3 HD:na
  • Eurosport 1 ja 2 HD
  • Suoratoistona kaikilla laitteilla
  • OnePlace UHD-digiboksi
  • Ilmainen asennus

19 €/kk

1 kk  € 0/kk

Tilaa nyt

24 kk sitova tilaus. 24 kk tilausjakson kokonaiskustannus 437 €.

Kaipaatko parempaa tv-kuvaa?

Canal Digital tuo HD-lähetykset kaikkialle Suomeen! Luotettavan satelliittisignaalin avulla Canal Digital toimii sielläkin, missä antenniverkon TV-signaali on heikko tai netin toiminta takkuilee. Peruspaketti HD sisältää MTV3:n sekä Ylen kanavat HD-laatuisina sekä muut kotimaiset suosikkikanavat. Lisäksi näet valtavan määrän urheilua Eurosportin kahdelta kanavalta sekä MotorvisionTV:ltä. Peruspaketti HD kuuluu automaattisesti kaikkiin Canal Digital -tilauksiin.

Peruspaketti HD: suosituimmat kotimaiset HD:na

Pakettiin kuuluvat Peruspaketti HD:n kanavat:

The Handmaid's Tale - Orjattaresi Ylellä

The Handmaid's Tale - Orjattaresi Ylellä

Last ned når du er hjemme
Ladataan

OnePlace -digiboksi kokoaa kaiken viihteen yhteen paikkaan: käytössäsi on koko Canal Digitalin tarjonta sekä suoratoistosovellukset ja pelit Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. Digiboksia ohjaat Bluetooth-kaukosäätimellä sekä kätevällä puhehaulla ja siihen saat halutessasi hankittua 1 TB -kovalevyn ohjelmien tallentamista varten.

HD-laitteet kotiin toimitettuina & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme tuo tilaamasi laitteet suoraan kotiisi, asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin!

Vi kommer hjem til deg
TV hvor du vil alt

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Canal Digitalin asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä. Voit myös ladata ohjelmia mukaasi ja katsoa niitä ilman nettiyhteyttä esim. lentokoneessa tai junassa.

Jos kaipaat enemmän kanavia ja katsottavaa, tutustu koko perheen pakettiin, johon kuuluu kymmeniä huippukanavia ja valtavat ohjelmakirjastot.