OnePlace Champions League

Urheilun ja viihteen superpaketti:
C More Total

  • Suosituimmat kotimaiset kanavat HD:na
  • C Moren koko urheilutarjonta
  • C Moren leffat ja sarjat
  • Suoratoistona kaikilla laitteilla
  • OnePlace UHD-digiboksi
  • Jopa 500 tuntia tallennustilaa
  • Ilmainen asennus

48,9 €/kk

1 kk  € 0/kk

Tilaa heti

24 kk sitova tilaus. 24 kk tilausjakson kokonaiskustannus 437 €.

Valtava annos viihdettä ja urheilua

Saat kaikki C More -paketin urheilukanavat. Näet Leijonakiekkoa Antero Mertarannan selostamana, yleisurheilun Timanttiliigaa, tennistä ja raveja. Tarjonnassa mukana myös jääkiekkoliiga Champions Hockey League (CHL) sekä sokerina pohjalla tietenkin Formula 1 ja UEFA Champions League. Näet myös Hollywoodin suurimmat kassamagneettielokuvat ja palkitut laatusarjat C Morelta. Lisäksi käytössäsi on C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista.

C Moren urheilu ja viihde

Pakettiin kuuluvat Peruspaketti HD:n ja C More Totalin kanavat:

Fast and furious 8 C Morella

Fast and furious 8 C Morella

Suorat Formula 1 -kisaviikonloput C Morella
Suorat Formula 1 -kisaviikonloput C Morella
© C More
TV hvor du vil alt

Suoratoistopalvelut kaikilla laitteilla sisältyvät tilaukseesi

Canal Digitalin asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä. Voit myös ladata ohjelmia mukaasi ja katsoa niitä ilman nettiyhteyttä esim. lentokoneessa tai junassa.

Ladataan

OnePlace -digiboksi kokoaa kaiken viihteen yhteen paikkaan: käytössäsi on koko Canal Digitalin tarjonta sekä suoratoistosovellukset ja pelit Google™ Play Storesta. Jos sinulla on Netflix-tilaus, pääset OnePlacella myös suoraan Netflixiin. Digiboksia ohjaat Bluetooth-kaukosäätimellä sekä kätevällä puhehaulla ja siihen saat halutessasi hankittua 1 TB -kovalevyn ohjelmien tallentamista varten.

HD-laitteet kotiin toimitettuina & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme tuo tilaamasi laitteet suoraan kotiisi, asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin!

Vi kommer hjem til deg