Jääkiekko

Canal Digital tarjoaa kaikki suosikkilajisi ja viihdettä joka hetkeen!

Canal Digital tuo kaikki suosituimmat tv-sisällöt kotiisi ja mukaasi kaikkiin laitteisiin. Luotettava satelliittisignaalimme varmistaa loistavan kuvanlaadun kaikkialle Suomeen – antenniverkon tai nettiyhteyden laadusta riippumatta. Näet parasta viihdettä elokuvista sarjamaratoneihin ja lastenohjelmiin sekä kaikki suosikkilajisi jalkapallosta jääkiekkoon ja formuloihin. Nyt saat HD-antennin ja -digiboksin asennuksineen kaupan päälle! OnePlace -digiboksillamme pääset nyt myös suoraan Netflixiin.

Nyt 6 kk 0 €!

Uusille asiakkaillemme nyt huipputarjous!

Peruspaketti HD ja Perhe HD -kanavapaketit 6 kk 0 €
OnePlace UHD -digiboksi 0 €
HD-satelliittiantenni ja asennus 0 €
Suoratoistopalvelu 0 €

Kyllä, tilaan Peruspaketti HD ja Perhe HD -kanavapaketit.

24 kk tilaus, jonka ensimmäiset 6 kk 0 €. 6 kk ilmaisjakson jälkeen voit valita kummalla kanavapaketilla jatkat tilausta. Hinta ilmaisjakson jälkeen alkaen 19€/kk sisältäen kaikki maksut ja laitteet. Tarjous voimassa uusille asiakkaille rajoitetun ajan. Lisäksi voit valita alla olevista kanavapaketeista haluamasi. Voit vaihtaa kanavapaketteja vaikka joka kuukausi soittamalla asiakaspalveluumme.

Valitsen lisäksi seuraavat normaalihintaiset kanavapaketit:
Syötä tilaajan tiedot:

*)Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja ei koske tarjouksen voimassaoloaikana irtisanottuja talouksia. 6 kk tutustumisjakso 0 € sisältää Peruspaketti HD ja Perhe HD -kanavapaketit. 6 kk tutustumisjakson jälkeen vapaavalintainen kanavapaketti, esim. Peruspaketti HD 19 €/kk sisältäen korttimaksun 4,10 e/kk. Kanavapakettia voi vaihtaa kuukausittain. OnePlace UHD -digiboksi 0€ (norm. 269 €). Palvelu edellyttää 24 kk sitovan tilauksen Canal Digitalin kanavapaketista ja Canal Digitalin -digiboksin. Toimitusmaksu nyt 0 € (norm. 30 €). Kokonaiskustannus 24 kk ajalta alkaen 342 €. Tarjoukseen sisältyy HD-satelliittiantenni ja kattava koko laitteiston perusasennus. Suurin osa asennuksista saadaan tehtyä perusasennuksella veloituksetta. Kaupanpurkuoikeus 14 päivää tilauksesta. Tutustu sopimusehtoihin.

Tutustu kanavapaketteihin

Posse
MTV3 | Posse
MTV3

Peruspaketti HD – 14,90 €/kk

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. Näet suosituimmat kotimaiset kanavat HD-kuvalla sekä valtavan määrän urheilua Eurosportilta sekä MotorvisionTV:ltä.

Bones
Bones
© FOX+

Perhe HD – 20 €/kk

Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD. Kaikkiaan yli 50 kanavaa, joista 16 on HD-kanavia.

Formula 1
C More Total | Formula 1
C More Total

C More Total – 29,90 €/kk

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketin kanavilta näet suosituimmat urheilulajit, laadukkaat uutuuselokuvat, lastenohjelmat sekä ajankohtaisimmat menestyssarjat.

The Greatest Showman C Morella
The Greatest Showman C Morella

C More – 9,90 €/kk

Vähemmän urheilua, enemmän elokuvia sekä sarjoja ja aina ilman mainoskatkoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.

Englannin Valioliiga
Viasat | Englannin Valioliiga
Viasat

Viasat Urheilu – 24,95 €/kk

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan – seuratuimmat jalkapallosarjat, maailman parhaat jääkiekkoliigat sekä laaja kattaus golfia ja muita lajeja.

Telia Liiga-passi
Telia Liiga-passi
© Telia

Telia Liiga-passi – 24,90 €/kk

Telia Liiga-passilla katsot kaikkien joukkueiden kaikki pelit – koko kauden ajan. Kaikki pelit voit katsoa suorina myös suoratoiston kautta – missä ikinä liikutkin. Liiga-passin kuukausihinta on 0 €/kk Liigan ollessa kesätauolla.

Jalkapallo

Peruspaketti HD ja Perhe HD -kanavapaketit: nyt 6 kk 0 €!

Nyt voit tutustua Peruspaketti ja Perhe HD -kanavapaketteihimme veloituksetta 6 kk ajan, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alk. 19 €/ kk. Kanavapaketteja voit vaihtaa kuluitta halutessasi vaikka joka kuukausi. Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. 24 kk tilaus.

Viihdettä joka hetkeen ja kaikki suosikkilajisi

Viasat Urheilu, C More Total ja Perhe HD sisältävät huikean määrän HD-kanavia, tuhansia tunteja elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja tietysti kaikki suosikkilajisi live-lähetyksinä: jääkiekkoa, jalkapalloa, hiihtoa, yleisurheilua ja formuloita.

Paras TV-sisältö

Loistavaa kuvanlaatua kaikkialle Suomeen!

Luotettavan satelliittisignaalin avulla Canal Digital toimii sielläkin, missä antenniverkon TV-signaali on heikko tai netin toiminta takkuilee – Canal Digital tuo HD-lähetykset kaikkialle Suomeen!

Asennus kaupan päälle

HD-laitteet & asennus kaupan päälle!

Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme asentaa laitteet kotiisi ja virittää kanavat katseluvalmiiksi. Näin pääset heti suosikkiohjelmiesi pariin!

Oneplace

OnePlace kokoaa kaiken viihteen yhteen paikkaan

OnePlace yhdistää Canal Digitalin kaikki televisio- ja suoratoistopalvelut yhteen paikkaan. Myös uutuuselokuvat vuokraat muutamalla napin painalluksella, ja lisäksi saatavillasi ovat Google Play -kaupan sovellukset. OnePlace kerää kaiken sisällön yhteen paikkaan, etkä enää tarvitse HDMI-kaapelia, jos haluat katsoa sisältöä ulkoisista lähteistä.

Orange is the new black Netflix

UUTTA! Netflix löytyy nyt OnePlace-digiboksilta

Jos sinulla on jo Netflix-tilaus, voit kirjautua Netflixiin OnePlace-digiboksilla ja aloittaa katselun. Voit myös hankkia Netflix-tilauksen OnePlacen kautta.

Canal Digitalin asiakkaana voit katsoa televisiota kaikilla laitteillasi silloin kun itse haluat. Tilaamiesi tv-kanavien lisäksi kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä vaikkapa kotisohvalla tai mökillä. Voit myös ladata ohjelmia mukaasi ja katsoa niitä ilman nettiyhteyttä esim. lentokoneessa tai junassa.