Kanavapaketit

Tanssi
© 2018 MTV3

Peruspaketti HD

Ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja urheilua. Suosituimmat kotimaiset kanavat teräväpiirtona.
Animals with cameras
© 2018 BBC Earth

Perhe HD

Perhe HD -kanavapaketti sisältää korkealaatuisia elokuvia ja sarjoja, urheilua, uutissisältöä, historiaa ja tietysti myös laadukasta lastensisältöä.
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!
PGA
The PGA Tour

C More Sport

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Formula 1, Jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.
Telia Liiga
c 2019 Telia

Telia Liiga-passi

Katso kaikkien liigan jääkiekkojoukkueiden kaikki pelit – koko kauden ajan. Näet kaiken ensimmäisestä kiekonpudotuksesta aina Kanada-maljan kohotukseen asti.
Englannin Valioliiga Viasatilla
Englannin Valioliiga Viasatilla
© Viasat

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu sisältää koko Viasatin urheilutarjonnan! Katso suorana maailman parhaimmat jääkiekko- ja jalkapalloliigojen ottelut, koripalloa, golfia, amerikkalaista jalkapalloa ja paljon muuta!
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
© Viasat

Viasat Jalkapallo

Maailman parasta jalkapalloa: mm. Valioliiga, EM-karsinnat, UEFA Nations League, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liiga. Suorat lähetykset HD-kuvanlaadulla.
NHL
© 2018 Viasat Jääkiekko

Viasat Jääkiekko

Maailman parhaat jääkiekkoliigat samassa paketissa! Viasat Jääkiekko -tilaajana pääset nauttimaan maailman parhaasta jääkiekosta NHL- ja KHL -otteluiden parissa.
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic

HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Tilaa nyt ja katsele suoraan televisiostasi, tai Canal Digitalin suoratoistopalvelussa!