Kanavapaketit

Tanssi
© 2018 MTV3

Peruspaketti HD

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. Valitse tilaukseesi ensin Peruspaketti HD ja sen lisäksi haluamasi muut kanavapaketit.
Animals with cameras
© 2018 BBC Earth

Perhe HD

Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD.
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketin kanavilta näet kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat sekä puhutuimmat dokumentit. C More Total vie sinut keskelle toimintaa.
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More

Vähemmän urheilua, enemmän elokuvia sekä sarjoja ja aina ilman mainoskatkoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.
PGA
The PGA Tour

C More Sport

Enemmän urheilua! Saat kaikki C More -paketin urheilukanavat. Näet valtavan määrän huippu-urheilua suorana lähetyksenä HD-kuvanlaadulla – katso myös mobiilisovelluksella. Tämä sopii sinulle, jos haluat panostaa erityisesti urheilukanaviin.
Telia Liiga
c 2019 Telia

Telia Liiga-passi

Canal Digitalin Telia Liiga-passilla katsot kaikkien jääkiekkojoukkueiden kaikki pelit – koko kauden ajan. Näet kaiken ensimmäisestä kiekonpudotuksesta aina Kanada-maljan kohotukseen asti. Voit vapaasti valita juuri sinua eniten kiinnostavan ottelun tai vaihdella samanaikaisten otteluiden välillä. Liigan ollessa kesätauolla Liiga-passin kuukausihinta on aina automaattisesti 0 €/kk. Liigaa nähdään kaikkiaan kahdeksalta eri kanavalta (kanavapaikat 60-67). Telian Liiga-studio löytyy paikalta 60 ja pelit kanavilta 61-67. Varmista paikkasi kaukalon laidalla ja tilaa itsellesi Telia Liiga-passi nyt!
Englannin Valioliiga Viasatilla
Englannin Valioliiga Viasatilla
© Viasat

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Seuraat suorana mm. Teemu Pukin edesottamuksia Valioliigassa sekä suomalaisten otteita NHL-kaukaloissa.
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
© Viasat

Viasat Jalkapallo

Jalkapallon ystävien unelmapaketti! Näe Englannin Valioliiga, Englannin Championship, FA Cup, EFL Cup (entinen Englannin liigacup eli Carling Cup), uusi UEFA Nations League, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Copa Amérika 2019 sekä jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin.
NHL
© 2018 Viasat Jääkiekko

Viasat Jääkiekko

Maailman parhaat jääkiekkoliigat samassa paketissa. Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja on Suomen ykkösjääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL-pelejä parhaaseen katseluaikaan.
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic

Nyt Canal Digitalin asiakkailla on mahdollisuus tilata HBO Nordic -suoratoistopalvelun sisällöt osaksi kanavapakettitilaustaan – suoraan kauttamme! HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia.