Kanavapaketit

Sorjonen
© 2018 Yle TV1

Peruspaketti HD

Ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja urheilua. Suosituimmat kotimaiset kanavat teräväpiirtona.
Animals with cameras
© 2018 BBC Earth

Perhe HD

Perhe HD -kanavapaketti sisältää korkealaatuisia elokuvia ja sarjoja, uutissisältöä, historiaa ja tietysti myös laadukasta lastensisältöä.
Mästernes mästare

Svenska HD

Ruotsinkielistä laadukasta ajankohtaisohjelmaa, viihdettä ja dokumentteja. Sisältää neljä suosittua ruotsinkielistä kanavaa.
Formula 1 C Morella
Formula 1 C Morella
© C More

C More Total

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset - kaikki käsiesi ulottuvilla.
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
Suosikkisarja Younger, 6. kausi C Morella
© C More

C More

Kansainvälisiä suosikkisarjoja, sekä skandinaavisista laatusarjoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan, jopa samaan aikaan kansainvälisen ensiesityksen kanssa!
PGA
The PGA Tour

C More Sport

C More Sport -paketti tarjoaa laadukasta huippu-urheilua ympäri vuoden: Formula 1, Jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL, sekä runsaasti jalkapalloa: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.
Englannin Valioliiga Viasatilla
Englannin Valioliiga Viasatilla
© Viasat

V sport urheilu ja Viaplay

V sport urheilu sisältää koko Viasatin urheilutarjonnan! Katso suorana maailman parasta jääkiekkosisältöä: NHL ja KHL-otteluita, koripalloa, golfia ja tietysti runsaasti huippujalkapalloa: mm. Valioliiga, EM-karsinnat, UEFA Nations League, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liiga.
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
Jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin Viasatilla
© Viasat

V sport jalkapallo

Maailman parasta jalkapalloa: mm. Valioliiga, EM-karsinnat, UEFA Nations League, Bundesliiga, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup, EFL, Saksan -, Skotlannin ja Belgian liiga. Suorat lähetykset HD-kuvanlaadulla.
Bohemian Rhapsody
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

V film ja Viaplay

V Film ja Viaplay kanavapaketti sisältää neljä erilaista, eri teemoihin keskittyvää suosittua elokuvakanavaa. Sisältää myös veloituksettoman Viaplay-suoratoistopalvelun käyttöoikeuden!
NHL
© 2018 Viasat Jääkiekko

V sport jääkiekko

Maailman parhaat jääkiekkoliigat samassa paketissa! V sport jääkiekko -tilaajana pääset nauttimaan maailman parhaasta jääkiekosta NHL- ja KHL -otteluiden parissa.
HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

HBO Nordic

HBO Nordic on valinta niille, jotka rakastavat laadukkaita sarjoja ja elokuvia. Tilaa nyt ja katsele suoraan televisiostasi, tai Canal Digitalin suoratoistopalvelussa!
©2020 Discovery Networks
©2020 Discovery Networks

Dplay+

Dplay+ tuo sinulle pääsyn korkealaatuiseen premium-sisältöön, ja mahdollisuuden katsoa huippusarjojen uusimmat jaksot ennen kaikkia muita. Dplay+ avulla voit katsella suosikkisarjojesi kaikki tuotantokaudet, missä ja milloin haluat
© 2020 Discovery Networks
© 2020 Discovery Networks

Dplay Sport

Koko Dplay+:n tarjonta – 10 000 tuntia viihdettä ja kanavat suoratoistona Palkittuja BBC:n dokumentteja Koko Eurosport Playerin tarjonta – mm. snookeria, tennistä ja talviurheilua Keskeiset tapahtumat suomeksi selostettuna