NHL
© 2018 Viasat Jääkiekko

Viasat Jääkiekko

Maailman parhaat jääkiekkoliigat samassa paketissa! Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin.Viasat Jääkiekko -tilaajana pääset nauttimaan maailman parhaasta jääkiekosta NHL- ja KHL -otteluiden parissa.

NHL ja KHL
Suorat HD-lähetykset ja kattavat studio-osuudet
Katso myös mobiilisovelluksella – missä tahansa liikutkin

Kanavat

Viasat Ultra HD

Viasat Ultra HD

Viasat Sport Premium HD (F)

Viasat Sport Premium HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Viasat Sport HD (F)

Viasat Sport HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Viasat Urheilu HD

Viasatin jalkapallo-oikeudet sisältävät kaikki tärkeimmät jalkapalloliigat: Englannin Valioliiga, Englannin Championship, FA Cup, EFL Cup (entinen Englannin liigacup eli Carling Cup), uusi UEFA Nations League, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Copa Amérika 2019 sekä jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin. Viasat Urheilu -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja moottoriurheilua.

Viasat Jääkiekko HD

Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja se esittää yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan. Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

Viasat Hockey HD (F)

Viasat Hockey HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Maailman parhaat jääkiekkoliigat

NHL ja KHL

Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja on Suomen ykkösjääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL-pelejä parhaaseen katseluaikaan.

Käytössäsi on myös Viaplay

Viasat Jääkiekko-paketin tilaajilla on mahdollisuus katsella Viasat-sisältöjä myös Viaplay-palvelun kautta. Viaplayn kautta katsottavissa ovat Viasat Extra 1-8 -kanavat.

Suoratoista missä ja milloin vain

Kaikkia Canal Digitalilta tilaamiasi Viasatin kanavia voi katsoa myös Canal Digitalin suoratoistopalvelussa. Katso kanavien livelähetyksiä siellä missä liikutkin suoraan puhelimelta ja padilta tai heijasta matsit isoon TV-ruutuun vaikka kaverin luona.

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Canal Digital -mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.