NHL
© 2018 Viasat Jääkiekko

Viasat Jääkiekko

Maailman parhaat jääkiekkoliigat samassa paketissa! Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin.Viasat Jääkiekko -tilaajana pääset nauttimaan maailman parhaasta jääkiekosta NHL- ja KHL -otteluiden parissa.

NHL ja KHL
Suorat HD-lähetykset ja kattavat studio-osuudet
Katso myös mobiilisovelluksella – missä tahansa liikutkin

Kanavat

Viasat Ultra HD

Viasat Sport Premium HD (F)

Viasat Sport Premium HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Viasat Sport HD (F)

Viasat Sport HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Viasat Urheilu HD

Viasatin jalkapallo-oikeudet sisältävät kaikki tärkeimmät jalkapalloliigat: Englannin Valioliiga, Englannin Championship, FA Cup, EFL Cup (entinen Englannin liigacup eli Carling Cup), uusi UEFA Nations League, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Copa Amérika 2019 sekä jalkapallon EM-karsinnat vuoden 2020 kisoihin. Viasat Urheilu -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja moottoriurheilua.

Viasat Jääkiekko HD

Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja se esittää yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan. Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

Viasat Hockey HD (F)

Viasat Hockey HD on lisäkanava, joka näkyy suoratoistopalvelussamme sekä nettiin yhdistetyllä OnePlace -digiboksilla.

Maailman parhaat jääkiekkoliigat

NHL ja KHL

Viasat Jääkiekko HD keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja on Suomen ykkösjääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL-pelejä parhaaseen katseluaikaan.

Käytössäsi on myös Viaplay

Viasat Jääkiekko-paketin tilaajilla on mahdollisuus katsella Viasat-sisältöjä myös Viaplay-palvelun kautta. Viaplayn kautta katsottavissa ovat Viasat Extra 1-8 -kanavat.

Kytke digiboksisi Internetiin ja saat käyttöösi kanavapakettisi suoratoistopalvelun sisällöt. Kanavapakettiisi sisältyy veloituksetta myös Canal Digital -mobiilisovellus, jonka avulla voit katsoa tilaamasi kanavapaketin ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.