Kanavapakettiisi kuuluu veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka kautta voit katsoa uutisia, urheilua, elokuvia ja sarjoja kaikkialla Suomessa. Voit ladata Canal Digital -mobiilisovelluksen veloituksetta Android- ja iOS –mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Minimivaatimukset Canal Digital -sovelluksen käyttöön:
Apple: iPhone 4 / iPad 2 tai uudempi missä iOS 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä.
Android: Puhelin tai tabletti missä Android 4.1 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Ennen asennusta luo tunnukset Suoratoistopalveluun tai soita asiakaspalveluun 0207 699 000.

Asennusohjeet mobiiliin

1. Siirry ensiksi älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskauppaan. Android-laitteiden sovelluskauppa on nimeltään Play Kauppa, Applen laitteilla App Store.

 

2. Siirry sovelluskaupan hakukenttään. Play Kaupassa hakukenttä on oletuksena näkyvissä, App Storessa se löytyy painamalla alareunan Haku-kuvaketta.

 

3. Kirjoita hakukenttään "canal digital" ja etsi oikea sovellus hakutuloksista. Mikäli et löydä sovellusta kaupasta, tarkistathan että laitteesi täyttää minivaatimukset.

 

4. Aloita sovelluksen lataus. Play Kaupassa paina Asenna-painiketta ja sen jälkeen hyväksy sovelluksen käyttöoikeudet. App Storessa paina Hae-painiketta ja sen jälkeen Asenna-painiketta.

 

5. Kun lataus on valmis siirry sovellukseen painamalla Avaa-painiketta.

 

6. Paina Kirjaudu sisään sisään omilla tunnuksilla.

 

7. Syötä kenttiin Omien sivujen käyttäjätunnus ja salasanasi, varmista että maaksi on valittu Suomi ja paina Kirjaudu sisään -painiketta.

 

8. Voit nyt aloittaa sovelluksen käyttämisen!

 

Takaisin Suoratoisto-sivulle