Ohjelmat

Urheilu

Urheilutarjontamme on laaja! Valitse omat suosikkisi ja jännitä mukana! Urheiluvuoteen mahtuu paljon jännittäviä urheilutapahtumia, kuten formulat, jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Liiga sekä talvilajien maailmancup-osakilpailut.

Elokuvat ja sarjat

Huippusarjoja ja suosittuja elokuvia parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Koe parhaat leffat ensi-iltaelokuvista klassikoihin ja katsele menestyssarjat jopa samanaikaisesti USA:n ensiesitysten kanssa.

Lapset

Runsaasti viihdettä lapsille ja nuorille. Vaihtoehtoja riittää uusimmista animaatioista klassikkoelokuviin. Lapsille 8 ikiomaa kanavaa mm. Disney Channel, Nick jr sekä kotimaiset Nelonen Nappula ja MTV Juniori.

Dokumentit

Parhaat ja tunnetuimmat dokumenttikanavat, kuten Discovery Channel ja History HD. Koe historian merkittävimmät tapahtumat ja tutustu mielenkiintoisiin persooniin sekä ajankohtaisiin ilmiöihin.

Luonto ja tiede

Suosituimmat luonto-, eläin- ja tiedeohjelmat teräväpiirtona. Perhe HD -kanavapaketissa saat mm. huippusuositut National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD ja Animal Planet HD -kanavat.

Lifestyle ja harraste

Matkustus-, sisustus- ja ruokaohjelmat. Travel Channel HD kanavalta saat sisustus- ja kokkausvinkkejä sekä pääset nojatuolimatkalle ympäri maailmaa. MTV tarjoaa tuhdin kattauksen musiikkia sekä reality-sarjoja ja BBC Brit tarjoilee hersyvää brittihuumoria.