Ohjelmat

Urheilu

Urheilutarjontamme on laaja! Valitse omat suosikkisi ja jännitä mukana! Urheiluvuoteen mahtuu paljon jännittäviä urheilutapahtumia, kuten formulat, jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Liiga sekä talvilajien maailmancup-osakilpailut.

Elokuvat ja sarjat

Huippusarjoja ja suosittuja elokuvia parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Koe parhaat leffat ensi-iltaelokuvista klassikoihin ja katsele menestyssarjat jopa samanaikaisesti USA:n ensiesitysten kanssa.

Lapset

Runsaasti viihdettä lapsille ja nuorille. Vaihtoehtoja riittää uusimmista animaatioista klassikkoelokuviin. Lapsille 8 ikiomaa kanavaa mm. Disney Channel, Nick jr sekä kotimaiset Ruutu+ Lapset ja C More Junior.

Dokumentit

Parhaat ja tunnetuimmat dokumenttikanavat, kuten Discovery Channel ja History HD. Koe historian merkittävimmät tapahtumat ja tutustu mielenkiintoisiin persooniin sekä ajankohtaisiin ilmiöihin.

Luonto ja tiede

Suosituimmat luonto-, eläin- ja tiedeohjelmat teräväpiirtona. Perhe HD -kanavapaketissa saat mm. huippusuositut National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD ja Animal Planet HD -kanavat.

Lifestyle ja harraste

Matkustus-, sisustus- ja ruokaohjelmat. Travel Channel HD kanavalta saat sisustus- ja kokkausvinkkejä sekä pääset nojatuolimatkalle ympäri maailmaa. MTV tarjoaa tuhdin kattauksen musiikkia sekä reality-sarjoja ja BBC Brit tarjoilee hersyvää brittihuumoria.