Satelliitti-TV

Canal Digital tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti kehittyvän televi­sioteknologian uusimmat innovaatiot ja palvelut. Oman THOR-satelliittimme ansiosta pystymme tarjoamaan tv-kanavat par­haalla mahdollisella kuvanlaadulla (FullHD 1920x1080).

Markkinoiden valtakunnallisesti monipuolisimman ja myös laa­dultaan parhaan ohjelmakattauksen tarjoava Canal Digital vä­littää televisiosisältöä satelliitin kautta kaikkiin Pohjoismaihin.

SATELLIITTI SOPII KAIKKIN TALOUKSIIN

Satelliittilähetysten hyvän kuvanlaadun lisäksi merkittävä etu on sen soveltuvuus kaikkiin talouksiin. Satelliittilähetykset lähetetään ylhäältäpäin avaruudessa sijaitsevasta satelliitista, eikä se ole riippuvainen nettiyhteyksistä. kaapeliverkostoista tai antennitalouksien katvealueista. 

MITÄ TARVITSET?

Satelliitti-TV:n vastaanottamiseen tarvitset satelliittilautasen, vastaanottamiseen soveltuvan digiboksin sekä tarvittavan asennustyön. Canal Digital tarjoaa kaikille asiakkailleen ammattitaitoisen asennuksen. Asennuksen voi halutessaan myös tehdä itse.

Lue lisää asennuspalvelusta.

LAUTASANTENNI

Canal Digitalin satelliittilautanen on pieni ja kevyt tummanharmaa lautasenmuotoinen vastaanotin. Satelliittilautanen on halkaisijaltaan 64 cm ja painaa vain noin puolitoista kiloa. Satelliittilautanen on veloitukseton kaikille uusille tilaajille.

TUTUSTU KANAVAPAKETTEIHIN

Perhe HD

Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia. Tässä kanavapaketissa on lähes 60 kanavaa.

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näet parhaat jalkapallo- ja jääkiekkosarjat HD:nä.

Nelonen Paketti

Näet Ruutu+  -kanavien kattavan urheilutarjonnan sekä paljon uutuussarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja luontodokumentteja.