• HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Valitse sen jälkeen Peruspaketti HD:n (14,90 €/kk) lisäksi haluamasi muut kanavapaketit

C More Total

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketin kanavilta näet kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja HBO-sarjat sekä puhutuimmat dokumentit. C More Total vie sinut keskelle toimintaa.

  • HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Valitse sen jälkeen Peruspaketti HD:n (14,90 €/kk) lisäksi haluamasi muut kanavapaketit

SUOSIKKILAJIT SAMASSA PAKETISSA

C More Total on todellinen superpaketti intohimoisille urheilufaneille. Yhdessä paketissa saat Champions Hockey Leaguen, Formula 1 suorat kisalähetykset ja erikoisohjelmat, jääkiekon MM-kisat, hiihtolajien maailmancupit, yleisurheilun Timanttiliigan, Golfin PGA Tourin, tennistä sekä raveja. 

MENESTYSELOKUVAT JA PUHUTUIMMAT UUTUUSSARJAT

C More Total -paketin C More -kanavat tarjoavat Hollywoodin suurimmat kassamagneettielokuvat ja palkitut laatusarjat (HBO, Showtime), jotka nähdään Suomessa heti USA:n ensiesityksen jälkeen – tietysti HD-kuvalla ja Dolby Digital 5.1 -äänillä. Lisäksi käytössäsi on C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista. 

 

LASTENOHJELMIA LÄPI PÄIVÄN

C More Juniori on lasten ikioma kanava, jolta kaikenikäiset lapset löytävät omat suosikkinsa. Rakastetut klassikot, täysin uudet suosikkisarjat ja kotimaiset uutuudet ovat taatusti turvallista katsottavaa ja ohjelmaa löytyy myös aivan pienimmille. Koko perheen uutuuselokuvia saadaan ruutuun myös muilla C More -kanavilla.

Pakettiin sisältyvät kanavat

Kanavan nimi

Kanavan numero

Tiedot

30

Kaikki uusimmat elokuvat.

31

Uutuuselokuvia ja klassikoita teräväpiirtona.

34

Laatusarjojen uusimmat kaudet HD:na, jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.

35

Toimintaa ja romantiikkaa.

37

Ruotsalaisia klassikoita.

50

Urheilua ja sarjoja miehiseen makuun.

51

Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä

52

Toinen C More -kanava huippu-urheilulle.

C More Golf HD on kanava huippugolfin ystäville. Kanavalla nähdään yksinoikeudella maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour – tietysti suorina lähetyksinä. Kaikkiaan C More Golf HD tarjoaa vuoden aikana jopa 1000 tuntia suoraa lähetystä maailman parhaista golf-turnauksista.

80

Lasten ikioma kanava.