• Uusimmat elokuvat
  • Suosituimmat sarjat
  • C More -ohjelmakirjasto

C More

Vähemmän urheilua, enemmän elokuvia sekä sarjoja ja aina ilman mainoskatkoja. Uusimmat elokuvat ja huippusarjojen uusimmat kaudet heti tuoreeltaan jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.

  • Uusimmat elokuvat
  • Suosituimmat sarjat
  • C More -ohjelmakirjasto

ELOKUVIA JOKA LÄHTÖÖN

Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset rentouttavaa elokuvailtaa varten! C Moren elokuvakanavat marssittavat ruutuun niin uusimmat Hollywood-kassamagneetit kuin laadukkaat pohjoismaiset elokuvat. Lisää elokuvia löydät C More -ohjelmakirjastosta. 

SARJOJA PARHAASEEN KATSELUAIKAAN

C More Series HD näyttää sarjoja parhaaseen katseluaikaan - aina ilman mainoskatkoja. Kanavalle on kerätty koko C Moren laadukas sarjasisältö, mm. HBO:n ja Showtimen sarjoja. Sarjojen uusimmat jaksot näet jopa samanaikaisesti USA:n ensiesityksen kanssa.   

C MORE -OHJELMAKIRJASTO DIGIBOKSISSA JA MOBIILISSA

C More -pakettiin sisältyy aina myös C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista, jotka ovat käytössäsi silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Kirjasto sisältää kanavilla nyt esityksessä olevien ohjelmien lisäksi runsaasti elokuvia ja sarjoa, jotka ovat katsottavissa vain C More -kirjastosta. 

Pakettiin sisältyvät kanavat

Kanavan nimi

Kanavan numero

Tiedot

30

Kaikki uusimmat elokuvat.

31

Uutuuselokuvia ja klassikoita teräväpiirtona.

34

Laatusarjojen uusimmat kaudet HD:na, jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.

35

Toimintaa ja romantiikkaa.

37

Ruotsalaisia klassikoita.

C More Golf HD on kanava huippugolfin ystäville. Kanavalla nähdään yksinoikeudella maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour – tietysti suorina lähetyksinä. Kaikkiaan C More Golf HD tarjoaa vuoden aikana jopa 1000 tuntia suoraa lähetystä maailman parhaista golf-turnauksista.