MTV Total

MTV Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. MTV Total -paketin kanavilta näet kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: suosituimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja HBO-sarjat sekä puhutuimmat dokumentit. MTV Total vie sinut keskelle toimintaa.

SUOSIKKILAJIT SAMASSA PAKETISSA

MTV Total on todellinen superpaketti intohimoisille urheilufaneille. Yhdessä paketissa saat Champions Hockey Leaguen, Formula 1 suorat kisalähetykset ja erikoisohjelmat, jääkiekon MM-kisat, hiihtolajien maailmancupit, yleisurheilun Timanttiliigan, Golfin PGA Tourin, tennistä sekä raveja. 

Urheilukanavia myös GO-mobiilisovelluksessa

MENESTYSELOKUVAT JA PUHUTUIMMAT UUTUUSSARJAT

MTV Total -paketin C More -kanavat tarjoavat Hollywoodin suurimmat kassamagneettielokuvat ja palkitut laatusarjat (HBO, Showtime), jotka nähdään Suomessa heti USA:n ensiesityksen jälkeen – tietysti HD-kuvalla ja Dolby Digital 5.1 -äänillä. Lisäksi käytössäsi on C More -ohjelmakirjasto, joka sisältää tuhansia elokuvia ja lastenohjelmia sekä kokonaisia tuotantokausia huippusarjoista. 

 

C More -ohjelmakirjasto GO-mobiilisovelluksessa

LASTENOHJELMAT HAUSKUUTTAVAT KOKO PÄIVÄN

MTV Total ei unohda myöskään lapsia. MTV Juniori on lasten ikioma kanava, jolta kaikenikäiset lapset löytävät omat suosikkinsa. Rakastetut klassikot, täysin uudet suosikkisarjat ja kotimaiset uutuudet ovat taatusti turvallista katsottavaa ja ohjelmaa löytyy myös aivan pienimmille. Laadukasta kansainvälistä lastenohjelmaa ja koko perheen uutuuselokuvia saadaan ruutuun myös muilla C More -kanavilla.

Pakettiin sisältyvät kanavat

Kanavan nimi

Kanavan numero

Tiedot

30

Kaikki uusimmat elokuvat.

31

Uutuuselokuvia ja klassikoita teräväpiirtona.

34

Laatusarjojen uusimmat kaudet HD:na, jopa samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa.

35

Toimintaa ja romantiikkaa.

37

Ruotsalaisia klassikoita.

50

Urheilua ja sarjoja miehiseen makuun.

51

Urheilunystävän suosikkilajit upeina HD-lähetyksinä

52

Toinen kanava huippu-urheilulle.

C More Golf HD on kanava huippugolfin ystäville. Kanavalla nähdään yksinoikeudella maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour – tietysti suorina lähetyksinä. Kaikkiaan C More Golf HD tarjoaa vuoden aikana jopa 1000 tuntia suoraa lähetystä maailman parhaista golf-turnauksista.