• HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Perhepaketti HD:n hinta sisältää myös Peruspaketti HD:n kanavat

Perhe HD

Perhe HD -kanavapaketti on kattava kokonaisuus kansainvälisiä huippukanavia, kuten National Geographic Channel, BBC Brit HD, CNN, Disney Channel ja History HD. Kaikkiaan yli 50 kanavaa, joista 16 on HD-kanavia.

  • HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Perhepaketti HD:n hinta sisältää myös Peruspaketti HD:n kanavat

LUONTO, TIEDE JA LIFESTYLE

Luonnon ja tieteen kiehtoviin saloihin sinut johdattavat kaikkien tuntemat National Geographic Channel HD ja BBC Earth HD. Travel Channel HD vie sinut matkalle kaupunkeihin ja maailman eksottisimpiin kolkkiin. BBC Brit HD tarjoaa paitsi parhaat naurut, myös kattavan valikoiman remontointia, sisustusta ja ruoanlaittoa.    

URHEILUA JA UUTISIA

Perhe HD -pakettiin sisältyvät Eurosport 1 HD ja Eurosport 2 HD esittävät mm. talvilajien maailmancupit, Saksan Bundesliigan, pyöräilyä, snookeria ja yleisurheilua. Autourheilun ystäville tarjoamme erikoiskanava Motorsport TV:n, josta näet mm. rallin MM-sarjan osakilpailut suorina lähetyksinä. Perhe HD -paketin tilaajana et jää varmasti myöskään uutispimentoon. Siitä pitää huolen kattava valikoima kansainvälisiä uutis- ja talouskanavia. 

LASTENOHJELMAT

Perhe HD -kanavapaketti tarjoaa monipuolista katsottavaa perheen pienimmille iästä riippumatta. Seuraa tuttujen piirrettyjen suosikkihahmojen seikkailuja mm. Disney Channelilla, Cartoon Networkilla, Nick jr:lla ja Ruutu+ Lapset -kanavalla. Yli 10-vuotiaille on tarjolla myös useita näyteltyjä suosikkisarjoja. Kaikkiaan Perhe HD -paketti tarjoaa yhteensä kahdeksan pelkästään lapsille suunnattua kanavaa.

Pakettiin sisältyvät kanavat

Kanavan nimi

Kanavan numero

Tiedot

1

Ylen pääuutiskanava, jonka ohjelmistossa painottuvat erityisesti asia- ja ajankohtaisohjelmat. Kotimaisen vahvan draaman näyttämö. Viihdeprofiililtaan rajoja rikkova ja poliittista satiiria hyödyntävä kanava. Reagoi nopeasti merkittäviin tapahtumiin ja painottaa ohjelmistossaan ajan tasalla pysymistä.

2

Yle TV2:n – Kakkosen - ohjelmiston painopiste on draamassa, komediassa, viihteessä, urheilussa ja dokumenteissa. Kanavan aamut ja arki-iltapäivät on omistettu lastenohjelmille

3

MTV3 HD tarjoaa elämyksiä ja saattaa suomalaiset yhteen. Salatut elämät, Tanssii tähtien kanssa, MTV:n uutiset, ulkomaiset menestyssarjat ja elokuvat nähdään kaikki kristallinkirkkaana teräväpiirtona.

4

Nelosella nautit niin myöhäisiltojen elokuvista kun myös aamujen lastenohjelmatarjonnasta

5

Yle Teema ja Yle Fem ovat yhdistyneet uudeksi HD-kanavaksi. Yhteisellä kanavapaikalla näkyvät sekä Teeman että Femin sisällöt.

Sub

6

Sub on osallistava, yllättävä ja taatusti täynnä toimintaa.

Liv

8

Liv tuo televisiotarjontaan lifestyle-ohjelmien kattavan paketin.

JIM

9

Jim on kanava, joka tarjoaa vinkkejä päivittäiseen elämään, viihteellä ja dokumenteilla höystettynä

11

Discovery Channelin ohjelmat tunnetaan ympäri maailman, eikä syyttä, sillä kanava tempaa katsojan mukaansa sarjojen ja dokumenttien maailmaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kanavan viihdyttävät ohjelmat paneutuvat elämän ihmeisiin ja ilmiöihin sekä luontoon ja tekniikkaan tavalla, jonka vain Discovery osaa.

15

Avaa Ruutu+ Dokkarit niin näet ja koet enemmän.

16

Ruutu+ Leffat ja Sarjat tuo kotiisi suosituimmat elokuvat ja parhaimmat uutuussarjat.

20

Animal Planet menee luontoon, teräväpiirtona.

21

Palkittujen luonto- ja tiededokumenttien erikoiskanava National Geographic teräväpiirtokuvanlaadulla

22

Luonto-ohjelmia parhaimmillaan! Näet kiehtovat ohjelmat terävämmin ja yksityiskohtaisemmin hehkuvilla väreillä höystettynä

23

History HD -kanavalla koet historian merkittävimmät tapahtumat kuin olisit itse paikan päällä.

24

History-kanavan sisarkanava H2 HD esittää dokumentteja ja asiaohjelmia niiin nyky- kuin kaukaisemmastakin historiasta.

25

Viihdyttävä ja inspiroiva Travel Channel HD johdattaa sinut kiehtovasti nojatuolimatkalle ympäri maailmaa.

26

BBC yhdistää parhaat fakta- ja dokumenttiohjelmistonsa yhdelle kanavalle. Tarjolla takuuvarmaa BBC-laatua upealla HD-kuvalla kruunattuna.

27

BBC:n parasta huumoria yhdellä kanavalla. Kanava kantaa maskuliinista profiilia ja lupaa sisältöjä, joita kaikki miehet tulevat rakastamaan.

55

Eurosport 1 HD:lta näet vuodessa reilut 3 000 tuntia urheilua suorana ja teräväpiirtona. Yli 20 vuoden kokemus urheilun lähettämisestä, on tehnyt Eurosportista kiistatta Euroopan suurimman ja mielenkiintoisimman urheilukanavan. Vuodessa tarjolla on yli 100 eri lajia, monipuolisuus on jotain mistä muut voivat vain haaveilla.

56

Eurosport 2 HD on uuden sukupolven urheilukanava, jolla näet yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain teräväpiirtona yli 80 eri lajista. Kanava toimii sisarkanavana Eurosport HD:lle, eli laajentaa pääkanavan tarjontaa.

57

Motorsport TV tuo televisioosi maailman arvostetuimmat moottoriurheilun sarjat.

72

Investigation Discovery eli ID on tutkiva kanava, joka sukeltaa syvälle rikollisuuden, oikeuslääketieteen ja paranormaaleiden tutkimusten maailmaan. Katsoja pääsee kurkistamaan tutkimusten salaperäiseen, pimeään ja kiehtovaan puoleen – yksityiskohdat ja mutkikkaat koukerot paljastuvat mysteeri mysteeriltä.

73

Discovery Science kasvattaa katsojan yleistietoa

74

Discovery World tuo maailman katsojalle sellaisena kuin se on ja aina on ollut

76

MTV:llä voit nauttia lukuisista realitysarjoista. Kanavalla nähdään sarjoja kuten The Hills, The City, MADE ja Jackass

77

Teräväpiirtona esitettävä musiikkikanava tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen urbaanin musiikin suosituimpia genrejä.

VH1

78

Vh1 on musiikkikanava sinulle, joka rakastat tuoreimpia hittikappaleita, mutta myös suosikkeja menneiltä vuosikymmeniltä.

79

VH1 Classic tähtää musiikkivalikoimallaan ja ohjelmatarjonnallaan häpeilemättömään nostalgiaan

81

Ruutu+ Lapset on kanava täynnä iloa ja elämyksiä.

82

Disney junior on TV-kanava, joka on suunnattu 2–5 -vuotiaille

83

Disney Channel on suosittu lasten ja nuorten oma tv-kanava

84

Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville

85

Nick Jr. on pienten lasten ikioma tv-kanava

86

Nickelodeon tekee kaiken lasten ehdoilla ja se onkin yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä lasten multimedia-brändeistä. Kanavalla nähdään ohjelmaa 3-13-vuotiaille lapsille. Lähetysaika: 06.00-22.00

87

Laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava tyydyttää vaativammankin piirrettyfanin nälän

88

Boomerang tarjoaa niin lapsille kun myös piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta

CNN

100

CNN on yksi maailman tunnetuimmista uutiskanavista ja korvaamaton tietolähde sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista

101

BBC World News on johtava globaali uutiskanava. Englanninkielinen kanava tarjoaa tärkeimmät uutiset maailmalta aina heti tuoreeltaan, 24 tuntia vuorokaudessa.

102

Yhtenä maailman johtavista uutiskanavista tunnettu Sky News on paljon muutakin kuin uutisia

103

Bloomberg Television on kansainvälinen talousuutisten erikoiskanava, joka pitää sinut ajan tasalla liike- ja talousmaailman tapahtumista

104

Al Jazeera English on kansainvälinen uutiskanava.

105

France 24 on kansainvälinen uutiskanava, joka käsittelee uutisia ranskalaisesta näkökulmasta katsottuna

156

Maailman johtava tiedekanava National Geographic Channel tuo silmiesi eteen ihmeet ja kauneuden kaikkialta maailmasta.

171

Blue Hustler on pehmeämpi aikuisviihdekanava niin naisten kuin miesten makuun.