• HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Valitse sen jälkeen Peruspaketti HD:n (14,90 €/kk) lisäksi haluamasi muut kanavapaketit

Peruspaketti HD

Peruspaketti HD on kattava paketti ajankohtaisohjelmaa, viihdettä, urheilua ja lastenohjelmaa. Valitse tilaukseesi ensin Peruspaketti HD ja sen lisäksi haluamasi muut kanavapaketit.

  • HD-antenni ja asennus kaupan päälle
  • Tutustu ensin veloituksetta 3 kk ajan kaikkiin kanavapaketteihin
  • Valitse sen jälkeen Peruspaketti HD:n (14,90 €/kk) lisäksi haluamasi muut kanavapaketit

SUOSITUIMMAT KOTIMAISET HD-KUVANLAADULLA

Suomen katsotuimmat kanavat, Yle TV1, Yle TV2, MTV3 sekä yhdistelmäkanava Yle Teema & Fem kuuluvat pakettiin teräväpiirtoversioina. Kotimaisten peruskanavien lisäksi paketissa viihdyytävät Ruutu+ Sarjat ja Leffat sekä Ruutu+ Dokkarit. 

URHEILUA VUOROKAUDEN YMPÄRI

Kahdelta Eurosport HD-kanavalta näet vuodessa tuhansia tunteja urheilua suorana ja teräväpiirtona. Vuodessa tarjolla on yli 100 eri lajia tenniksestä yleisurheiluun ja talvilajeihin. Motorsport TV (HD) on moottoriurheilun erikoiskanava, joka lähettää mm. rallin MM-sarjan osakilpailut suorana. 

Pakettiin sisältyvät kanavat

Kanavan nimi

Kanavan numero

Tiedot

1

Ylen pääuutiskanava, jonka ohjelmistossa painottuvat erityisesti asia- ja ajankohtaisohjelmat. Kotimaisen vahvan draaman näyttämö. Viihdeprofiililtaan rajoja rikkova ja poliittista satiiria hyödyntävä kanava. Reagoi nopeasti merkittäviin tapahtumiin ja painottaa ohjelmistossaan ajan tasalla pysymistä.

2

Yle TV2:n – Kakkosen - ohjelmiston painopiste on draamassa, komediassa, viihteessä, urheilussa ja dokumenteissa. Kanavan aamut ja arki-iltapäivät on omistettu lastenohjelmille

3

MTV3 HD tarjoaa elämyksiä ja saattaa suomalaiset yhteen. Salatut elämät, Tanssii tähtien kanssa, MTV:n uutiset, ulkomaiset menestyssarjat ja elokuvat nähdään kaikki kristallinkirkkaana teräväpiirtona.

4

Nelosella nautit niin myöhäisiltojen elokuvista kun myös aamujen lastenohjelmatarjonnasta

5

Yle Teema ja Yle Fem ovat yhdistyneet uudeksi HD-kanavaksi. Yhteisellä kanavapaikalla näkyvät sekä Teeman että Femin sisällöt.

Sub

6

Sub on osallistava, yllättävä ja taatusti täynnä toimintaa.

Liv

8

Liv tuo televisiotarjontaan lifestyle-ohjelmien kattavan paketin.

JIM

9

Jim on kanava, joka tarjoaa vinkkejä päivittäiseen elämään, viihteellä ja dokumenteilla höystettynä

15

Avaa Ruutu+ Dokkarit niin näet ja koet enemmän.

16

Ruutu+ Leffat ja Sarjat tuo kotiisi suosituimmat elokuvat ja parhaimmat uutuussarjat.

55

Eurosport 1 HD:lta näet vuodessa reilut 3 000 tuntia urheilua suorana ja teräväpiirtona. Yli 20 vuoden kokemus urheilun lähettämisestä, on tehnyt Eurosportista kiistatta Euroopan suurimman ja mielenkiintoisimman urheilukanavan. Vuodessa tarjolla on yli 100 eri lajia, monipuolisuus on jotain mistä muut voivat vain haaveilla.

56

Eurosport 2 HD on uuden sukupolven urheilukanava, jolla näet yli 2000 tuntia suoraa urheilua vuosittain teräväpiirtona yli 80 eri lajista. Kanava toimii sisarkanavana Eurosport HD:lle, eli laajentaa pääkanavan tarjontaa.

57

Motorsport TV tuo televisioosi maailman arvostetuimmat moottoriurheilun sarjat.