Tutustu & valitse

Katso suosikkikanaviamme 3 kk veloituksetta ja päätä vasta sitten minkä paketin haluat, alkaen 19 €/kk. Tutustu Peruspaketti HD, Perhe HD, Viasat Urheilu, Nelonen Paketti ja C More Total -pakettien huippusisältöihin ja valitse vapaasti minkä paketin haluat veloituksettoman jakson jälkeen. Pakettia voit vaihdella vapaasti myöhemminkin.  Helppoa ja joustavaa!

Tämän helpommaksi ei paremman tv-sisällön hankinta tule! Tutustu 3 kk ajan rauhassa kanavatarjontaamme ja löydä omat suosikkikanavasi. Päätät vasta tutustumisjakson jälkeen minkä kanavapaketin parissa haluat jatkaa. Ja mikä parasta, asennuskin hoidetaan puolestasi kanavien viritystä myöten. Ota siis hyvä asento ja siirry paremman tv:n maailmaan! 

Tämän kaiken saat:

 • Peruspaketti HD, C More Total, Viasat Urheilu, Nelonen Paketti ja Perhe HD -paketit 3 kk veloituksetta
 • 3 kk jälkeen valitset haluamasi kanavapaketin, alk. Peruspaketti HD 19 €/kk (sis. korttimaksun 4,10 €/kk)
 • Jokaiseen tilaukseen sisältyy mobiilisovellus kännykkään ja tablettiin
 • Satoja ohjelmia ja elokuvia suoratoistona
 • Eniten HD-kanavia antennikotiin
 • Smart HD-digiboksi 4 €/kk (24kk)
 • HD-satelliittiantenni ja peruasennus veloituksetta

Näin Tutustu ja valitse toimii:

 1. Tilaa Tutustu ja valitse -paketti.
 2. Tutustu paketin valtavaan sisältöön 3 kk ajan.
 3. 3 kk tutustumisjakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti Peruspaketti HD + Perhe HD + C More Total + Nelonen Paketti + Viasat Urheilu -kanavapakettien tilauksella.
 4. Voit halutessasi vaihtaa kanavapakettia vaikka kuukausittain – myös laskun saatuasi. 
Smart HD-digiboksi

Canal Digitalin laadukas Smart HD-digiboksi on nopea ja hiljainen. Siinä on sisäänrakennettu Wi-Fi, jolla liität digiboksin kätevästi nettiin.

HD-satelliittiantenni veloituksetta

Ei enää huolia harava-antennin päivittämisestä HD-kelpoiseksi. Canal Digitalin HD-satelliittiantennin kautta vastaanotat myös kotimaiset kanavat.

Perusasennus 0 €

Canal Digitalilla laitteiston perusasennus kuuluu hintaan. Valtuutettu asentajamme asentaa kaiken valmiiksi ja virittää kanavat näkyviin.