Laitteet

SMART HD-DIGIBOKSI

Uudella helppokäyttöisellä HD-digiboksilla katsot sekä satelliitti- että antenniverkon lähetykset. Sisäänrakennetun wifin avulla pääset suoraan suoratoistopalveluun.

SMART HD-DIGIBOKSI 1TB

Keskeytä, toista, tallenna – ja paljon muuta! Canal Digitalin uudella helppokäyttöisellä HD-digiboksilla katsot sekä satelliitti- että antenniverkon lähetykset ja tallennat suosikkiohjelmasi 1 TB kovalevylle.

CI+ HD-KORTINLUKIJA

CI+ HD-kortinlukijan avulla voit katsella kanavia ilman digiboksia, ylimääräisiä johtoja tai kaukosäätimiä. CI+ HD-kortinlukija laitetaan suoraan television moduulipaikkaan.

TALLENTAVA HD-DIGIBOKSI

Tallenna suosikkiohjelmasi! Tässä tallentavassa 500 GB HD-digiboksissa on monipuoliset liitännät ja huippuominaisuudet. Sisältää mm. etä- ja sarjatallennusominaisuudet.

HD-DIGIBOKSI

Helppokäyttöinen HD-digiboksi sekä satelliitti- että antennikanavien katseluun. Satelliittivastaanoton ansiosta saat tavallista tv-lähetystä paremman kuvan- ja äänenlaadun.

WiFi-adapteri

Tarvitset WiFi-adapterin jos sinulla on ADB-merkkinen digiboksi ja kotonasi langaton verkko, mutta modeemin ja digiboksin välinen etäisyys on liian pitkä verkkokaapelille.