Asennuspalvelu

Canal Digital tarjoaa veloituksettoman perusasennuksen uusille asiakkailleen. Asennuksesta vastaa ammattitaitoinen asentajaverkosto ympäri Suomen.

ASENTAJA HUOLEHTII KAIKEN VALMIIKSI - MYÖS KANAVAT NÄKYVIIN

Lähetämme tilauksen MyPack-toimituksena. Tässä meneen noin 5-10 arkipäivää. Kun olet vastaanottanut paketin, lähin vapaa asentajamme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi sinulle sopivan ajan asennukselle. Asentaja huolehtii, että digiboksi ja satelliittiantenni on oikein asennettu, ja että kaikki tilatut kanavat näkyvät! 

ASIAKKAAN MUUTTOAPU

Canal Digitalin muuttoapu -palvelu takaa, että tilauksesi asennetaan ammattitaitoisesti myös muuton yhteydessä.

Mikäli olet muuttamassa, ei sinun tarvitse itse huolehtia laitteiden uudelleenasennuksesta – Canal Digital tarjoaa perusasennuksen veloituksetta myös uuteen osoitteeseesi. Jos sinulla on siis muutto edessäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0207 699 000. Selvitetään yhdessä, kuinka asennus uuteen osoitteeseen onnistuu.

Jos kuitenkin haluat itse hoitaa asennuksen, riittää, että otat meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0207 699 000.

Mikäli olet muuttamassa asuntoon, jossa ei ole mahdollista hyödyntää Canal Digitalin palveluita, pystyt helposti siirtämään sopimuksesi toiselle henkilölle. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat siirtää sopimuksesi jollekin toiselle henkilölle.

 

Asennus

 

Tutustu kanavapaketteihin