GO-mobiilisovellus

GO-mobiilisovelluksen ansiosta et ole sidottu kotisohvaan, vaan sinulla on televisio aina mukanasi!

GO on nyt Suoratoisto

 

GO-palvelu on nyt Canal Digital -suoratoistopalvelu. 

Tästä suoratoiston sivulle

 

GO-mobiilisovelluksella katselet jopa kymmeniä kanavia livenä sekä satoja C Moren elokuvia ja sarjoja juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Myös lasten ohjelmatarjonta on GO-mobiilisovelluksessa runsas, ja Kids Mode -asetuksella voit jättää jälkikasvun turvallisesti sovelluksen ääreen. GO-mobiilisovellus sisältää myös kätevän TV-oppaan, jonka avulla voit selailla ohjelmia ja tallentaa niitä suoraan digiboksillesi.

GO-mobiilisovelluksessa käytössäsi on:

GO-mobiilisovellus sisältyy kaikkiin kanavapaketteihin veloituksetta. Sovelluksessa näkyvät kanavat ja ohjelmakirjastot riippuvat omasta kanavapakettitilauksestasi. Sovellus on käytössä iPadilla, iPhonella ja Android-laitteilla. Voit katsella mobiilisovelluksen sisältöjä myös tv-ruudulta kun kytket mobiililaitteen Chromecastiin. 

Mobiilisovelluksen voi ladata useammalle laitteelle, mutta sitä voi käyttää veloituksetta yhdellä laitteella kerrallaan. Jos haluat katsoa ohjelmia useammalla laitteella samanaikaisesti, voit tilata GO Plus -mobiilisovelluksen (4,90 e/kk), jolla sovellusta voi käyttää 2–4 laitteella yhtä aikaa. 

TV-opas ja etätallennus

GO-mobiilisovelluksella voit selata kanavapakettisi ohjelmatietoja ja tehdä ajastuksia tallentavalle digiboksillesi. Voit myös luoda kanavista suosikkilistoja.

Lue lisää TV-oppaasta, etätallennuksesta ja suosikkikanavista

Katso mobiilisovelluksen sisältöjä myös TV-ruudulta 

GO-mobiilisovellus liikkuu mukanasi missäpäin kotimaata liikutkin, ja Chromecastin avulla voit heijastaa mobiilisovelluksella katselemasi ohjelman helposti isolle TV-ruudulle – vaikkapa kesämökillä! 

Chromecastin käyttö on helppoa. Mobiililaite yhdistetään ensin Chromecastiin ja Cromecast televisiosi HDMI-liitäntään.

Apple TV -tuki on tulossa lähiaikoina.

Laitteet ja alustat: iPad (2 ja uudemmat), iPad Mini, iPhone (4 ja uudemmat). Versio iOS 7, iOS8 ja iOS9. Android-puhelimet ja -tabletit.
Internet-yhteys/nopeus:
Suosittelemme yhteyden nopeudeksi yli 5 Mbit/s. Kuvanlaatu määräytyy iPadin näytön tarkkuuden ja käytössäsi olevan internet-yhteyden mukaan. Internet-yhteytesi nopeuden voit tarkistaa operaattoriltasi.

 

 

TV-opas ja etätallennus

GO-mobiisovelluksella voit selata myös ohjelmatietoja ja tehdä näppärästi ajastuksia tallentavalle digiboksillesi!

Katso myös isolta TV-ruudulta

Chromecastilla voit heijastaa kaiken GO-mobiilisovelluksella katselemasi sisällön missä ikinä menetkin myös isolle TV-ruudulle – vaikkapa kesämökillä!

Turvallinen KIDS-tila

GO-mobiilisovelluksessa on lapsille suunnattu KIDS-tila, jonka aktivoimalla palvelusta saa käyttöönsä vain lapsille suunnatun ohjelmasisällön. Aktivoimalla KIDS-tilan, voivat lapsesi käyttää sovellusta turvallisesti ja helposti.