Lapsille

GO on nyt Suoratoisto

Huom! GO-palvelu on nyt Canal Digital -suoratoisto. 

Tutustu suoratoistoon

Lapsille

GO-palvelu tarjoaa lapsille runsaasti katsottavaa. Voit katsella veloituksetta niiden kanavien viikkoarkistoja ja ohjelmia, jotka kuuluvat kanavapakettitilaukseesi. Onko Nick Jr. -kanavan Ryhmä Hau (Paw Patrol) teidänkin perheessä hitti? GO-palvelun viikkoarkistoihin tallentuu edellisviikon jaksot - ja voit katsoa ne niin monta kertaa kuin haluat! C More tilaajille on palvelussa runsas C More -ohjelmakirjasto täynnä elokuvia ja sarjoja.

Mobiililaitteella GO-palvelussa voit lisäksi katsoa lasten kanavia livenä siellä missä liikutkin. Lasten live-TV-kanaviin lukeutuvat Disney Junior, Disney Channel, Disney XD ja Nick Jr.

Kids - tila

Tietokoneen, tabletin tai puhelimen GO-palvelussa on mahdollista kytkeä päälle Kids-tila, jolloin näkyviin tulee vain lapsille suunnattu sisältö eikä aikuisten ohjelmat häiritse lasten selailua. Kids-tila kytketään päälle valikossa. Kids-tilan voi aktivoida ilman PIN-koodia, mutta Kids-tilasta poistuessa sovellus vaatii PIN-koodin. Oletus-PIN on 1234, mutta se kannattaa vaihtaa sovelluksen käyttöönoton yhteydessä. PIN-koodilukitus poistuu vuoden 2016 lopulla.

Digiboksilla ei erillistä Kids- tilaa tarvitse laittaa päälle. Sieltä kaikki lasten sisältö löytyy Lapset -katergorian alta.SF Kids

Tuttuja ja turvallisia lastenohjelmia sisältävä SF Kids (aikaisemmalta nimeltään Lasten suosikit) -kokoelma tarjoaa kuningashetkiä perheen pienimmille. Kokoelmassa on mukana laaja valikoima korkealaatuisia, 1-7-vuotiaille lapsille suunnattuja lastenohjelmia – kaikki tietysti suomeksi puhuttuna.

SF Kids-kirjastossa seikkailevat hahmot ovat maailmanlaajuisesti palkittuja, tunnettuja ja rakastettuja - siellä tapaat mm. Peppi Pitkätossun, Tuomas Veturin, Lauri Kilpa-auton, Anniina Balleriina, Postimies Paten ja Palomies Samin! Kokoelmaa voi katsoa rajattomasti juuri silloin, kun itse haluatte. Palvelu sisältää yli 200 tuntia korkealaatuisia lastenelokuvia ja televisiosarjoja, joista suurin osa on mukana yksinoikeudella. SF Kids -palvelun hinta on  6,90€/kk ja voit tilata sen omaksesi Omien Sivujen kautta tai asiakaspalvelustamme.